Ok,tako cu uraditi, hvala! A koji je dobar protein po vama ?
Ok,tako cu uraditi, hvala! A koji je dobar protein po vama ? Ja sam posao u prodavnicu preparata i rekli su da im ovaj super prolazi da je odlican..Kazu da u njega ima sastojaka surutke i kreatina i da nije potreban monohydrat sa njim da se pije...jer u sebi ima kreatina...Mada sta znam. Necu svakom da vjerujem evo to je ovaj:
Citat: drazen20121995 Jul 20, 2011, 08:48:50 posle podneOk,tako cu uraditi, hvala! A koji je dobar protein po vama ? Ja sam posao u prodavnicu preparata i rekli su da im ovaj super prolazi da je odlican..Kazu da u njega ima sastojaka surutke i kreatina i da nije potreban monohydrat sa njim da se pije...jer u sebi ima kreatina...Mada sta znam. Necu svakom da vjerujem evo to je ovaj:pio sam ja ovaj mass20 brate, nije lose, dao mi ogroman apetit i snagu, bas mi je dobro leg'o sto se kaze....nego kad sam vec ovde sta mislite o ovom proizvodu, preporucuju mi da uzmem pa da se ne zaletim. http://3.bp.blogspot.com/_G--sasIG8GY/Sj0mKsSVNRI/AAAAAAAACPA/huUyQe2-QF0/s400/P1050541.JPG
Sto? Objasni nam da znamo, mi koji se ne razumemo, da se ne zaletimo...
Citat: kokanidja Jul 20, 2011, 10:59:29 posle podneSto? Objasni nam da znamo, mi koji se ne razumemo, da se ne zaletimo...pa gejneri su najgore djubre to sam se i sam uverio isto kao pocetnik i mene su lozili sa tim sranjima......inace gejneri su ti seceri koje trpas u sebe od toga NI M od misicne mase neces dobiti samo SALO! :@ :@
pa i dextosu i matodex trpamo poslje trneinga, mislim ok je bjezati od gainera ako si bas slab s finansijama, ali da su djubrje je gruba rijec
Citat: djLE Jul 20, 2011, 11:02:56 posle podneCitat: kokanidja Jul 20, 2011, 10:59:29 posle podneSto? Objasni nam da znamo, mi koji se ne razumemo, da se ne zaletimo...pa gejneri su najgore djubre to sam se i sam uverio isto kao pocetnik i mene su lozili sa tim sranjima......inace gejneri su ti seceri koje trpas u sebe od toga NI M od misicne mase neces dobiti samo SALO! :@ :@pa i dextosu i matodex trpamo poslje trneinga, mislim ok je bjezati od gainera ako si bas slab s finansijama, ali da su djubrje je gruba rijec
Citatpa i dextosu i matodex trpamo poslje trneinga, mislim ok je bjezati od gainera ako si bas slab s finansijama, ali da su djubrje je gruba rijecCitat: vlado0550 Jul 20, 2011, 11:05:48 posle podneCitat: djLE Jul 20, 2011, 11:02:56 posle podneCitat: kokanidja Jul 20, 2011, 10:59:29 posle podneSto? Objasni nam da znamo, mi koji se ne razumemo, da se ne zaletimo...pa gejneri su najgore djubre to sam se i sam uverio isto kao pocetnik i mene su lozili sa tim sranjima......inace gejneri su ti seceri koje trpas u sebe od toga NI M od misicne mase neces dobiti samo SALO! :@ :@pa i dextosu i matodex trpamo poslje trneinga, mislim ok je bjezati od gainera ako si bas slab s finansijama, ali da su djubrje je gruba rijec da naravno ali dextroza i malto spadaju u grupu PROSTIH SECERA koji iritiraju pankreas radi insulina.... i niko se nije ugoji od dextroze