Poceh i ja ovako da treniram(kada uspijem)doci jeli do sprava...posluzila sam se Pedjinim peskir trikom ali su me odma napusili...
Nego htjela sam da vas pitam...u teretanu uspijem otici 3 puta u sedmici(subotom rade do 20h a nedeljom do 15h malo bezveze)i onda jeli radim noge i stomak,ponekad uzmem biciklo(doduse od kako je zima ne uzmem)znaci 20 minuta momacke voznjne,isto nazad,pa se tako fino zagrijem pa odmah napadnem jeli masine...i moj trening izgleda ovako
ABDUCTOR:3 serije 15-20 ponavljanja 35kg
ADDUCTEURS:3 serije 15-20 ponavljanja 35 kg
LEG CURL:3 serije 10 ponavljana 20 kg
LEG PRESS:3 serije 15 ponavljanja 80 kg
STANDING GLUTEUS 3 serije 20 ponavljanja 35 kg
ABDOMINAL CRUNCH:3 serije 15-20 ponavljanja 30 kg...
Ne znam dali je ovo ovako ok ili ne????Znaci kada mogu radim masina/serija a kada ne mogu onda jeli masina po masina...Dakle jeli kilaza ok...ono otprilike ovo je moj max.da odradim serije kako treba,s obzirom da mi je trener dao 15 kg za svaku masinu u 5000 serija i ponavljanja i rekao da pazim da se ne "napusem"
Ishranicu pazim (bila sam pocela ketogenu ali nisam mogla da ispostujem )malo me posao zeza jer ne mogu da jedem kada hocu ali pokusavam da sve uklopim,i hranim se fino,cak sam kupila i rostiljsku tavu pa sada riba i meso su punooo ukusniji a sve to bez ulja...
Dakle decki i cure jesam li ja ono ok