wldnbg
ti pricas o savsrenom sistemu , a to nigde ne postoji... to da su svi isti pred zakonom to nikad nije postojalo niti ce postojati... svako kad dodje na poziciju tog neko o kome pricas krade...
mislim ja razumem da si ti imao neprejatno iskustvo i da si sad ogorcen zbog toga , ali matori ja znam ko je meni digo novcanik u busu , potom proslog leta u razmaku od mesec dana prvo majka na ulici pokradena, zatim tetka koja je nakon toga od strsa dobila mozdani i sad je dva metra pod zemljom ... i ti mi sad reci da te sitne lopove ta mala govna ne treba tuci u policiji , brate , bubrege bi im odvalio , tukao bih ih celu noc i dan pa ponovo , jebe se meni sto nije to jelo Milke s lesnicima , ko mu daje pravo da krade i da unesrecuje druge ljude... dokle bre vise da normalan covek stalno strepi dal ce uvece da ga proguta mrak , dal ce neki padjoman , ciganin ili treci neki kurac da ga savata na ulici ... dokle vise ta pravdanja imao nesrecno detinjstvo o njemu niko nije vodio racuna, dokle bre vise taj primitivizam i nasilje...