Nemoj to iz tegle, jer, ajde sto ima puno soli, nego je i puno secera.
Opet ja kazem da ti lose pises... Pises da ti je pretposlednji obrok u 21:30, a poslednji u 11??? Sigurno mislis na 23:00... Zato pitam.
Inace si dobro sastavio jelovnik. Ja bi ujutru umesto whey-a uzeo jaja/belanca, ali moze i ovako. Pogledaj samo koliko je ovo kalorijski ukupno. I prati situaciju, pa ako pocnes da se mastis, smanji UH (ja bi u tom slucaju prvo izbacio ovaj pasulj/grasak, a umesto toga uzeo povrce), a ako vidis da ne napredujes, onda povecaj za 200-ak kcal (sobzirom da imas dovoljno UH, ja bih ubacio vise mesa).
A sto se spremanja tice, radi kao i vecina: spremaj vecu kolicinu hrane odjednom. Bilo da kuvas (ja koristim onaj aparat za kuvanje na pari) ili przis/peces (teflonski tiganj je super, ili ako ti je lakse rerna), kuvaj za nekoliko dana odjednom. Ja recimo piletinu przim/kuvam za 3 dana odjednom, pirinac isto za 3 dana... Zavrsis to za sat vremena i naredna 3 dana si miran.
@mrle1982
Ja prvi put cujem za multivitamine sa zasladjivacima. Daj link da vidimo sta je to. A mozes lepo da uzmes recimo Dymatize Super Multi (ili bilo koji drugi, pogledaj na Pedjinom shopu).