Matori, dosta bolje...
Povrce mozes uz svaki obrok, hleb i voce zaboravi na dijeti.
dorucak: kajgana (4bjelanca i 2zumanca) sa ovsenim ili 2 jaja na oko ili kuvana i salata - jaja da ali samo ako su na teflonu bez ulja
i bademe prebaci bolje u ovu uzinu pred veceru a izbaci iz rucka
Mrzi me da mjerim koliko cega pojedem, ali je sve u normalnim kolicinama... i to cu odraditi! - nikako nije dobar pristup, jer bi trebalo da ispostujes neke kolicine, al to smo vec pisali...
Sto se tice treninga, prije dorucka trcanje (30min/4.5km) ili (10min lagano trcanje, 15min hiit (30sec sprint, 90sec kaskanje), 5min lagano trcanje) - nije dobro razjebaces kolena (nisi procitao lepo sta sam ti napisao STEPER ILI BICIKL)
Prije treninga popijem gutljaj twinlab mega l-carnitina. - ovo nece imati nekog uticaja na celu pricu (mogao si te pare bolje da potrosis, npr. na Whey posle treninga)
Trening sa tegovima opet nigde nisam video?
Nisam racunao, ali mi se cini da ces imati veliki sok na organizam sa ovakvim cal unosom, i napravices isti problem kao sa pocetka price... Ako vec hoces da krenes odmah sa dijetom, najbolje je sa rotacijama primerenim tebi, a u tom slucaju ovo ne moze da ti bude svakodnevna ishrana nego treba da menjas kolicinu hidrata iz dana u dan...
I jos jedna stvar, nemoj da se zaleces u dijetu i da mislis kako te extra radi, a onda kada stane skidanje kg da kukas sta i kako dalje, nego citaj i napravi plan sta i kako i za vreme i posle dijete...