1. Ne mozes da radis definiciju (dijetu) "ali ne nesto posebno", ili je radis ili ne radis!
2. Napisi tacno ishranu kolicinski po obrocima i nacin na koji rotiras UH
3. Skinutih 1-2kg za vreme od 2 nedelje je skroz OK, za razliku od 11kg koje si skinuo za mesec dana, kilogrami moraju da se skidaju polako a ne tako naglo
4. Clenbuterol NIJE sagorevac, a isto tako to nisu ni tic-tac bombonice da ih samo trpas u sebe
Toliko za sada dok ne napises ishranu
mogu da radim definiciju ili dijetu ali ne nesto posebno, time sto ja ne ocekujem nikakav profi rezultat nego cisto neko malo poboljsanje na mom telu, a ja da ne radim to ja bih rekao da radim masu a ne to. Slazem se da je dva kg za dve nedelje ok, ali s obzirom da uzimam clenbuterol to je malo, i da clenbuterol nije pravljen da bude sagorevac, nego je lek koji se primenjuje kod lecenja astme, ali se isto tako u bb KORISTI za skidanje kilograma, posto efikasno utice na skidanje masnoca, tako da ono ne moras skoro svaku moju recenicu da kritikujes, nisam samo obican glupi klinac koji kupi neko nelegalno sredstvo i misli da ce time da bude kao roni kolman...kapiras, malo poradi na stavu, a evo ishrane, msm ovom se ishranom vodim vec nekih pa ima dva meseca, mozda nije bas bas sto posto ista ali se maximalno trudim da se toga pridrzavam koliko mi finansije dozvoljavaju.... prvi dan: 80g ovsenih I 3 belanca,
200g plietine 80g pirinca,
tunjevina i neko povrce obicno paradajz pojedem uz to,
200g piletine i salata,
saka suncokreta
drugi dan:
60g ovsenih i 4 belanca,
150g junetlne i 100 g
krompira i salata,
konzerva tunjevine i 2 belanca,
200g junetine i 80g pirinca,
neko voce...
treci dan:
4 belanca i jedno celo jaje,
konzerva tunjevine,
200g pecene ribe, oslic, skusa, pastrmka, zavisi sta imam i salata,
250g opet neka riba i salata
50g badema ili saka suncokreta opet zavisi sta imam tad
cetvrti dan:
100g ovsenih sa sokom bez secera i 3 belanca,
150g piletine i 80g pirinca,
konzerva tunjevine,
150g piletine i 100g pirinca plus neka salata,
150g krompira i 3 belanca
peti dan:
80g ovsenih i 3 belanca i jedno celo jaje,
200g govedine i neka salata,
konzerva tunjevine,
200g govedine i 80g pirinca plus neka salata,
3 kuvana jajeta i kriska hleba,
sesti dan:
60g ovsenih i 3 belanca,
150g piletine i 100g pirinca,
150g piletine i 60g pirinca plus neka salata,
konzerva tunjevine,
150g piletine
sedmi dan:
4 belanca i jedno celo jaje
250g pecene ribe
200g pecene ribe plus neka salata
konzerva tunjevine, naravno cedim ono ulje i vodu,
150g ribe i neka salata.
Eto to bi bio moj jelovnik, e sad maximalno se trudim da ga se pridrzavam ali naravno desi se da nekad finansije ne dozvoljavaju ovo pa onda jedem sta keva spremi, jbg u takvoj sam situaciji. Kardio radim ujutru pre jela naravno, u teretanu idem e sad nekad idem od 4 nekad od sedam, zavisi od obaveza, za suplemente nemam para, zato se trudim da bar ishranu koliko toliko ispostujem, sada sam poceo da treniram ovako, grudi biceps, noge, ledja triceps, rame, pa naredni dan odmaram. A sad planiram da trcim dva puta dnevno, ujutru i uvece posle treninga jer mi kilogrami ne idu msm bas bas mi je neki bedak nzm zasto tako, sad mozda gresim u ishrani mozda i ne gresim mozda nesto drugo trebam da promenim, i ne hvalim se tim sto sam prosle godine uz clenbuterol izgubio toliko kilograma, msm tad sam ga prvi put uzeo i nisam ni znao da ce toliko da me osusi, ali ako ne smeta mi, kao sto rekoh veliki mi je procenat masti u telu tako da ono....molim iskusne ako mogu da mi pomognu, hvala