necu da komentarisem ono drugo sto ste se drali...vjerovatno bih popusio ban
X2
ne volim pedere, al Boga mi ne volim ni ove Thompsonovce sa povicima "ubij Srbina" i "Srbe na vrbe"...
Ajmo ovako, rat je bio i cijeli muški dio moje porodice je bio na bojišnici od Zadra preko Hercegovine do Dubrovnika...vjerujem da je i sa strane populacije ovog foruma veliki dio onih starijih od 35 godina bio na suprotnoj strani, i što sad?? Jebu nas isti bankari, sa istim kamatama, ista vlast u milimetar liže guzicu istim stranim gazdama a narod je na istoj poziciji gdje je bio prije 20 godina...jadan, bijedan i obezglavljen osim što su na svim stranama niknule gomile spomenika prepunih inicijala doslovno djece od dvadesetak godina koji su poginuli da bi danas političari sa svih ex zaraćenih strana trčali jedni drugima u zagralj. Pa zar vam nije jasno da krupni kapital, međunarodni bankari i bjelosvjetski kriminalci ni u snu nisu smjeli dopustit da tamo neka Jugoslavija bude primjer kao se može živjet bez kredita, bez NATO-a, bez tržišne ekonomije, bez kapitalizma, bez socijalizma, bez pičke bjelosvjetske materine...zato je trebalo nahuškat narode jedne na druge da se pokolju međusobno..zato im danas treba rasturit obitelj, vjeru i religiju a uvalit Bigbrader i gej parade...da balkanske seljačine znbaju gdje im je mjesto. A Thompson i Baja mali kninđa su tu samo kao pijuni...pa toliko ti je valjda jasno.
SVAKA ČAST brate!
Ma pustite to mada što kaže pirat faktor mase jeste zajeban, hvala bogu 90% su ovce pa krenu za čoporom
Ajde gledajte to ovako:
Oni su to mislili za Srbe koji su GAY i koji su prisustvovali GAY PARADI, u tom slučaju neka i pevaju to što su pevali jer misle na te SRBE
(zamišljam sebe sa Srpskom zastavom i podignuta 3 prsta kako isto vičem xaxaxaxa, kakva bi to scena bila)
Dokle brate više da nas svađaju šačica majmuna koji viču ubij ovog onog i tako dalje.
ps: svi smo mi isto, eto čak se i Prosinečki slaže sa tim