moje misljenje, i siguran sam 99% da sam u pravu.. u pitanju su dva kepeca (ne zelim nikog da uvredim,trenutno mi ne pada na pamet neki bolji naziv.. )
i ja mislim isto da su patuljastog rasta,patuljci....to se bolje vidi i na mom snimku od criss angela,kada gornja polovina tela ustane na ruke i "trci" po travi(a i gleda u donju polovinu kada vristi,da bi se uskladili.. na neki signal ona se podice na ruke,a u isto vreme noge ustaju)
a ova 2 patuljka USA talenat,kad ustanu ne hodaju normalno.. nego prave one dance robot korake da bi prikrili neprirodan hod..a i u tacki je vec 1 patuljak,mozda rezervni igrac hehehe:)
mnogo teze se to vidi na usa talentu,lepse su uradili....ja sam gledao ovaj criss angel video pre 100 godina pa sam zato odma znao u cemu je caka,jer je on mnogo providiji...
gledajte kao seda zena na klupu..da su 2 patuljka ne bi mogla sednu onako lagano nego bi pala..e onda tu utrcava Angel kao bezveze,a ustvari je drzi za glavu i spusta gornjeg patuljka polako na klupu(taj deo je bas ocigledan+ono kad trci po travi trup)