Ne pitam zbog AASa. Ne planiram ni da ih uzimam. Fala Bogu, pa nemam problema sa impotencijom, a nikada nisam ni imao, ali cesto primetim da mi je penis posle treninga sve sprcen k'o da je prenocio na promaji.
Pretpostavljam da je to zbog toga sto puno krvi ode u druge misice, a ovamo ostane vrlo malo? Ako je tako, jel' moze to da utice na impotenciju?
Ne treniram vec skoro meces dana, jer stalno jurim KG<->BG, pa sam pojebao i ishranu (ruke mi se smanjile za 1.5cm :cry: , ali trbusnjaci, stomak uopste, nikad bolji
), ali od septembra ponovo pocinjem sa normalnom ishranom i treninzima. Za ovih mesec dana treniranja vidim da je ponovo kao i pre, topao i opusten, a ne onako skupljen kao sto je bio dok sam trenirao, ali bas sam pre neki dan radio sklekove i zgibove i posle vezbi on opet po starom. :roll: :x Vec je proslo 4 dana od vezbanja cini mi se, i za ta 4 dana polako se vracao u normalu i sada je opet sve OK.
U stvari, ne smeta meni sto se sprci posle treninga (kad god zelim, dodje do erekcije i meni je to dovoljno da ne brinem), ali jos pre nego sto sam krenuo u teretanu sam slusao price i jos uvek ih slusam, kako ljudi koji se bave bodibildingom, bilo da su amateri ili profesionalci, stalno imaju probleme sa impotencijom, da im se smanjuje sto duze treniraju, bla bla bla... pa zato i pitam sve ovo?
Da li i natural bodibilding moze da izazove probleme sa impotencijom ili ne? Jel' tacno da se penis smanjuje dok god treniramo, jer cesto nema dovoljno krvi u njemu?