Sliku trenutno nemam, sutra ako uspem da okacim.
Oko treninga samog, trenutno, poslednijh par nedelja, a to ce se verovatno i nastaviti, ne mogu da posvetim nikako vreme teretani, i ako uspem da odem, to je neka vrsta kruznog treninga, vise da se razmrdam, nego da uradim nesto bas konkretno.
Sto se tice ishrane, ranije sam stvarno pazio oko 5 obroka, sve lepo sklopljeno kako treba, i suplementacija je bila ok ( ni tada nije bilo rezultata ).
Sada, 3 obroka ( govedina i piletina su obavezni i deo rucka, dok je dorucak kao i vecera bozemesacuvaj, eventualno tunjevina i ovsene kad uspem da se iskombinujem vremenski ), bez suplementacije trenutno, a uzima bi whey uz neku hemiju naravno ( a obe ove stvari, klopa i suplementavija se verovatno nece ni menjati u nekom standardnom treningu, iz prostog razloga sto vremenski nemam teoretsku sansu da se organizujem kako treba......probao, trajalo oko mesec dana i poludeo, jbg, previse posla u firmi )
Oko vezbi za noge, da pojasnim
Cucanj sam radio ( obe varijante, duboki i plitki ) medjutim, pravi mi problem nakon nekog vremena. Bicikl takodje.
Stvar se svela na presu ( ali neke kontrolisane tezine ) predju i zadnju ekstenziju ( prednja iako posle treninga i dan posle stvara utisak da je zavrsila posao, posle par dana, pravi veci problem nego korist, jer ceo jedan deo kolena pocinje da boli )
Da sumiram, sve ove standardne vezbe u prvi mah izgledaju kao da daju rezultat, madjutim vec dok se dodje do narednog treninga za noge, bolovi su veci nego pre prvog. A probao sam stvarno mislim sve kombinacije za ovih godinu dana, i tezine i ponavljanja, sve moguce mislim.
Jedina situacija kada nemam bol, a koliko toliko je rezultat ok, su upravo te ortopedske vezbe i recimo kada uzmem onu pilates traku, pa recimo sa tim opterecenjem pojacam te iste vezbe.....
Ne shvatam kao kenjanje naravno
iako naravno kao i svi smatram da je hemija poslednja stavka, posle godina, klope, suplemenata i treninga, ja sam nazalost sve ovo prethodno ispucao bez rezultata u mnogo kombinacija. Pa reko eto, da vidim, jel ima neko ideju, sta je najpametnije uzeti....