hahhahha
kao i obicno
skrenes sa teme da na kraju neznas ni sam sta si rekao
dakle ja te pitam kratko i jasno
POKAZI TI IMENOM I PREIZMONOM KO JE TO BIO BOLJI U TERTATNI OD ISTIH KOJE SE IMENOVAO A DA SE NIJE HTEO TAKMICITI
dakle
kakve veze ima rekretavica sa bilo cim
meni je drago sto ti mislis da sam ja bio bolji od tebe dok si se ti takmacio a ja bio rekretaivac
,hvala na komplimetnu ali kao sto rekoh OPET OBILZAS OKO TEME i na kraju nista nisi rekao
dakle
DAJ MI IME I PREZIME KO JE TO BIO BOLJI OD igora milonovica,denisa,juraaja,ganeta,cobija,pedje milosevica itd itd itdi..neka me izivne neko ako sam zaboravi,...a jebes mene
ja sada nisam bitan i ne pricam ovde o sebi vec i glupost koju sti it rekao da je pre 10 god BILO BOLJIH U TERETANAMA NEGO NA BINI
ja te pitam da mi ih imenujes i pokazes slike da svi skupa uporedimo ih sa ljuimda koje si ti naveo
to sto ti sada trabunjas denis rekretivac..igor..pa naravno da su NEGDE POCELI ali mi ovde ne pricamo o nicjim pcoecima vec o TAKMICARIMA koji su na bini a ti kazes da je tada ili da sih ih ti bar znao
,a da su bili bolje od LJUDI KOJE SI TI SAM IMENOVAO
budi jasan jednom jbg i kazes lepo-*kratko i jasno..a ne stalno nesto napises a na kraju te nikoi ne rauzme a ni ti sam sebe jbg
da ne dodoje ponovo do zabune..
zajebi ovo
pa npr dok si se ti takmicio, u gledalistu je sedelo dosta buducih sampiona.verujem da pokojni denis mali je bio rodjeni sampion, kao i igor milanovic...nemoj da mi kazes da su svi danasnji sampioni od jednom postali, cvrc
odakle svi ovi novi za koje nikada pre niko nije cuo a pojave se i pobede..kapiras
sve su to rekreativci
ti si rekao ovo
nemoj tako, bilo ih je i u nase vreme, na zalost sada ih je vise..
ok
dakle
u nase vreme..kojke god to da je ti kazes da je BILO BOLJIH U TERETANAMA NEGO ONIH KOJI SU SE TAKMICLI....
A JA TE SAMO PITAM..
KAZI KO SU TI I POKAZES MI SLIKE
ili sam ja ziveo u nezanju zadnjih 12 god..