hm takoste me dje sam najslabiji, kuvanje mi strast a zdrava ishrana jos vise pa mixam sve i svasta u cilju zdravog a ukusnog, s obzirom da jedem samo odredjen broj namirnica a to su
sve morske djakonije
piletina samo bijelo meso
sva povrca , mocarelu
jaja i rizu i nista vise ni primac ustima
onda mixam svakodnevno u foliji recimo pilece bijelo sa paprikama crvenim, pasuljem , graskom, malo bijelog luka, ubacim bosiljka, mix bibera trunkicu karija, zatvorim foliju fix u rernu , kad se ispece u sopstvenom sosu nalijem kasiku dvije maslinovom i dodam eventualno ruzmarin eto jedan recept ;p
jaja obavezno teflon 7 8 bjelanaca i dva zumanca, pa dodam zacina zelenih koje god i biber, kad se proprzi fino , ubacim listice przene na teflonu crvene papirke prekalupim na pola dodam mocarelu cekam da se istopi i jedem
salate mixam
grasak, cherry tomato rukola grasak, dodam maslinovo, mirodjiju i origano
dorucak mixam ovsene sa wheyom od raznih ukusa,
onda moze svjeza salata zelena, cherry tomato, komadici piletine, krastavac, paprike, preko mirodjije , malko soli dvije kasike maslinovog i eto
lososa samo u foliju sa bijelim lukom i bosiljkom, i vegetom, bez ulja i icega
onda rizu , u tiganju na vatri jako slaboj podgirijem maslinovo, dodam pelat paradajs, sjeckani cherry , malo vodice, gomile zacina ljuljnem rizu i jedem itd itd itd