slabo ko ce ti ovde pomoci...nema mnogo ljudi iskustva sa ostecenim prsljenovima i metkom u ledjima
ma i ti doktori nije svakom verovati,svako prica svoju pricu...ima ljudi neverovatnih da im skines kapu,al ima i onih drugih nazalost kojima se smucio taj posao...
najbolje je za jedan problem ici kod vise lekara
pa vidis na cemu si
mene boli bukvalno sve i svasta ,svaki drugi dan nesto novo
...vrat+levo rame(ustvari lopatica) me boli od 13-14 godine konstantno,i krci kao polomljeni zupcanici,nemaju ni lekari pojma zasto,bio sam na MR...bukvalno su me iskulirali,ja im rakao boli me ali moze normalno da funkcijonise,ali to traje vec dugo 2god. ...a oni mi kazu
pa sta se zalis onda
kao moglo bi to operacijom da se sredi mozda ali ne bih ti to preporucio da radis....ja pobego od budala oce da me seku a ni ne znaju tacno sta mi je.
to me bas nervira jer znam da bol sam od sebe nece prestati,nego ce biti sve gore i gore....a kada mene to zaza sa 20godina,ne mogu ni da zamislim sta ce biti kasnije.....a ovi kvazi doktori ne mogu da mi pomognu
meni vezbanje dosta pomaze,mnogo se bolje osecam...zato mi je u teretani u fokusu da radim noge,ledja i stomak sto bolje....udoban krevet,odnosno dusek i jastuk puno,puno znace...
i naravno udobna obuca....ja ne mogu da idem u losoj obuci da me jebes...juce sam bas bio ceo dan na nogama u nekim vrljavim ravnim patikama....ono mi je bio horor film,idealna sprava za mucenje....kolena su me bolela ko neko da mi je zabo neke siljke u njih,odvratan iritirajuci bol....a nikad me nisu bolela kolena