pa vidis, ovo bi i mene zanimalo.
Ja keto nisam radio,..samo rotacije, s tim da su mi dva uzastopna dana OFF-a bili 0 UH (mada je prvi znao d bude 20-ak g za dorucak), a 150g mi je bio max..
i puno sam se bolje osjecao, nego na ketu, gdje se uopste dobro ne osjecam.
s obzirom da sam i ja pri kraju sad,..mozgam kako krenuti dalje...jednostavno povecati za 100-tinjak g UH dnevno ?
unos proteina bi smanjio na mozda 2,2g, i samim tim bi i unos masti povecao onda malko saad za sad.. ocel biti ok
to i jeste prolem KADA SE U STARTU NAPRAVI SRANJE
kada kazem sranje onda ne mislim bukvalno ali ti si sebe u STARTU limitirao sa tim sta si uradio
zasto
pa zato sto nisi postovao pravila i sam si odreejidvao svoja
pa tako ti je telo fantasticno reagovalo cak i da si radio i nesto drugo jer ti je PRVENAC ili si bar prvi put ozbiljno pristipio nekom problemo kada je u pitanju visak kg
e sada
problme i jeste u tome STA DALJE kada si u startu zabraljao i npr ti si radio dva dana za redom 0% Uh.....-ZASTO?
??
ako postoji pravilo koje su probali stoine hiljada ljudi da ne kazem miliona i ono radi,zasto ti ili neko drugi mislite da ste bogom obdareni da mozete da radite nesto bolje ili gore dok ne probate ono sto je ISPORBANO
i onda kada udarite gavom u zid opnda se pitate..A STA SADA...
meni i mojim drugarima se ovo stalno desavalo-zasto?
zato sto nismo u nase vreme imali jebenog interneta i zasto sto smo smatrali da je zemlja ravna ploca
ali vi meni nikako nista jasni.....i nikada necu moci shvatiti da neko radi po svome i kazem-extra sam zadovljan
super.
zasto onda traziti pomoc od nekoga dalje kada si extra zadovljan sa onom sta si IZMISLIO SAM?
valjda je red da onda i sada znas sta i kako dalje?
nadam se da neces pogresno shvatiti ovaj posto jer nisam se obrcao SAMO TEBI vec takvih poruka sot na mail sto na pm dobijam dnevno po 50ak sa istim ili slicnim pitanjima..
a sada licno tebi
nije kod tebe licno rpoblem sta sada dalje
tako kako si rekao da postepeno dizes Uh ili jos bolje da ih sada BAR PRAVILNO ROTIRAS moze da ti na dugorocno super bude
ali evo,ja sa ovoga stanovista ne bih mogao da ti kazem i savetuem da kada ti sl godine budes hteo da radis dijetu sta da radis i koju jer (da karikiram) uspon uz stepenice poceo tako da si u startu preskocio jednu ili cak dve sa razmisljam..MOGU JA TO..
naravno da mozes
ali pazi da se pred kraj stepenista ne umoris pa da budes morao cetvoronoske do vrha isao..
ako me shvatas sta govrim