E ovako, imam par pitanja..
Ja sam na nekoj obicnoj ,,visoko proteinskoj'' dijeti i unosio sam dosta UH, i trudio se sto manje masti...i radio kardio 25 min HIT trening 5,6 dana nedeljnoj...to radim vec jedno 15 dana...
Sad sam odlucio da predjem na ovu KETO dijetu... Necu skroz izbaciti unos UH, svescu ih negde na minimum, posle treninga 50g pirinca, i mozda ujutro nesto malo ovsenih... jel to uredu?!
Proteine cu nastaviti ko i do sad... oko nekih 23-30g po obroku. A na masti necu obracati paznju nesto posebno, trudicu se da ne unosim uopste zasicene... a nezasicene cu uzimati iz ribe i tako...mozda uzmem omega3 ako ce mi pomoci a nisu skupe.... Pored ovoga imam i whey protein sa vrlo malo UH i njega cu piti posle treninga...
To je to sto se tice ishrane....
Sad trening:
Sad kad idem posle podne u skolu, nedelju dana radim pre podne teretanu, nedelju dana posle podne zbog obaveza, no nije bitno, mora tako.
Program u teretani mi je sledeci:
PONEDELJAK-NOGE
UTORAK-GRUDI,BICEPS
SREDA-PAUZA
CETVRTAK-LEDJA
PETAK-RAME,TRICEPS
I kombinujem trbusnjake posle treninga uglavnom 4,5,6 puta nedeljno.
Sad bih tu ubacio kratak HIT trening od oko 20-25 minuta.
Da li je bolje da kad radim PRE PODNE TERETANU, radim HIT UVECE POSLE SKOLE, ili da ga radim odmah posle teretane na traci 20 minuta?
I KADA IDEM POSLE PODNE U TERETANU, jel bolje da radim HIT ujutru na prazan stomak, ili isto kad i teretanu?
Sad taj HIT trening, to nije pravi HIT nego sam ga tako nazvao jer radim trening sa promenama ritma...prvo 10 minuta trcim srednji ritam, pa 10 minuta- 1 min 80%, 1 min 50%... i onda jos koji minut lagano i to je to...
DA li je to ok?
Nemam BCAA i GLUTAMIN da pijem na prazan stomak ujutro, nego bih bukvalno trcao na prazan stomak
CILJ mi je da istopim malo sala sa stomaka i dupeta... Nema puno, pocele su plocice da mi se ocrtavaju, znaci vide se malo... al ima jos masti tu na stomaku za skidanje...
Mislim da mi je ishrana OK...
NE bih dugo radio ovu dijetu, mozda nekih 10-15 manje-vise dana.. Posto vidim da je Pedja rekao da su odlicni rezultati vec posle 7 dana...ali ne ocekujem tako brzo napredak...
I da, ne brinem puno o tome hocu li u toku ovoga izgubiti puno misicne mase, jer ni nemam puno misicne mase
I jos ovo, sad treba za koji mesec da napunim 17 godina, da li moze da mi steti ta dijeta posto sam jos dosta mlad...
Visok sam 192 cm, do nedavno sam imao 89kg, sad otkad sam malo smrsao, po mojoj slobodnoj proceni imam nekih 85-87 kg...
Znacili bi mi mnogo odgovori, hvala svima puno!