@Pedja and @Yumba
Ja sam dobio od Highschool Athletic coach program koji da radim.
On se radi cetiri puta nedeljno (Ponedeljak,Sreda,Peat ak i Subota)2xSTRENGHT DAY( u komji spadaju deadlift na jednoj nozi,cucanj na jednoj,cucanj,deadlift,bench press,kosi bench i mali milion jos vezbi) u EXPLOSOVNES day(imam olimpiska dizanja,skokovi iz cucnja sa tegovima,ledja,biceps,trbusnjake).Program je odlican sastoji se u nekoliko faza prva faza je base,pa develpoment,pa peak faza i tako dalje.Ja sam u prvoj BASE fazi.Posto je ovde sneg do kolena ne mozemo utorkom i cetvrtkom da radimo napolju vezbe u koje spadaju(agilsnot,pilometrija i razno razne sprinterske vezbice,kruzni treninzi itako dalje).
Posto sam ja imao ovaj peh sa nogom,da mi je naprsla kost.I nisam mogao da trcim jurio sam da radim cardio na masinama na svoju ruku u koji se ne razumem.
Ovde mi je receno da radim cardio 10-15min za zagrevanje pre dizanja i 10-15min cardio posle dizanja.A za CARDIO dane utorak i cetvrtak ne znam sta d aradim posto ne mogu ovo sto sam gore naveo.
Pa bi molio za POMOC,zato sto mi JE CILJ DA smanjim BODY FAT NA najmanji moguci nivo.A za protein,casein,bcaa i glutamin su mi oni rekli a za creatin sam hteo na svoju ruku.
Tako da vas molim za pomoc i za savet.
Hvala!
Jos jednom da ponovim sta i kako su mi rekli,da rezumiram:
Ponedeljak(explosive day,sa 10min pre cardio+dynamic strechingg TRENING 10min cardio posle plus STATIC STRECHING)
Utorak(je condition day,posto jos ne smem da trcim na tvrdim podlogama,da li je bolje da radim kruzni trening ili cardio na masinama i kako i koliko vremesnki+trbusnjaci)
Sreda(Strenght day,sa 10min cardio warm up_dynamic streching TRENING 10min cardio+static streching)
Cetvrtak(condition dan isto pitanje kao za utorak)
Petak(Explosive day sa 10min cardio warmup +dynamic strechingTRENING 10min cardio+static streching)|
Subota(strenght day 10min cardio+dynamic streching TRENING 10min cardio +static streching)
Uz svaki dan u teretani(Ponedeljak,Sreda,Petak,Subota imam trbusnjake 2dana without weight 2 dana mix sa kilazom +bez kilaze)
PRotein,Bcaa,Glutamine i Casein su mi oni rekli da uzimam cretin sam hteo na svoju ruku da uzimam.
Protein su mi rekli da pijem mericu ipo oko 35g (firma Gold standard)+10-15g glutamina+10g bcaa posle treninga
Pre treninga 10g glutamina+10g bcaa
A casein sa vodom pred spavanje+5g glutamina.
@Pedja and Yumba hvala na svemu!
Glutamine je micronizovan(ako se tako kaze) firma GNC
Bcaa su micronized GNC u jednoj doziz 5.3g ima(micronized L-leucine 3000mg Micronized L-Isoline 1000mg i Micronized L-Valine 1000mg)
Protein i casein su od firme Gold standard u dozi wheya ima 24g proteina,5.5g BCAA,4g glutamina i prexursors,1.5g fat 130cal)
I ejdnoj dozi Casina (gold standard)ima 24g proteina,10g bcaa,glutamine and precursors,0g secera,1g fat)
HVALA JOS JEDNOM!