imas jako malo proteina u ishrani,u tri obroka pojedes samo 6 jaja ukupno??Mislim nadam se da ne racunas onaj protein iz sociva.Imas mozda jedva 100gr proteina na dan. Tu soju izbaci,em je puna fitoestrogena em je protein iz nje jako male bioloske vrednosti,takoreci nije vredna truda.Da ne pominjem da je soja verovatno no.1 biljka po nezdarvosti koliko je modifikuju genetski,prskaju i sta sve ne.
te varijacije oko treninga ne valja jbg ali to i sam sigurno znas.6 puta nedeljno je preterano.Bolje ti je da odradis 4 treninga po pola sata nedeljno da bar pogodis sve misice ako nemas uvek vremena za jedan sat treniranja,nego da imas te varijacije gde je 6 puta bas preterano.
Zašto nemogu računati onaj protein iz sočiva? Znam da soja nije najbolji izbor, ali je najeftiniji, a ima dosta proteina, što ni oni nevaljaju?
Ovaj režim je zbog nedostatka para( zasada), kada doođu neke pare ču da odhranim piliče, pa če biti oko 1 kg piletine( cijelo pile).
Što se tiče treninga dok je bila zima sam radio 5dana split sa 6-im danom trbušnjajke, bez ikakvog kardia.
Sada kada sam počeo raditi, kardio mi je odlazak i dolazak sa posla, oko 1h vožnje bicikla po brdu(svaki dan, nekada i više), a radim kao fizikalac(bauštela, vinogradi...).
Sada je pitanje dali poslije posla(oko 30min vožnje bicikla), dobro odmah vježbati kada bođem kuči ili ne. Koliko sam ja shvatio da nije, ali neznam zašto? Ja vježbam nakon 2 sada kada se malo odmorim. Ali ovo pitam za situacije kada nemam mogučnosti, mislim kada imam obaveze nakon posla dali da odradim odmah nakon posla trening ili da bolje odmorim?