Pozdrav svima,nov sam na vasem forumu i imam par pitanja oko kojih mi treba pomoc..94 sam godiste tako da mi predstoji jos razvoj , u teretanu ne zelim jos uvek da se upustam , vec vezbam kuci oko 1 godinu , ali sa stalnim prekidima , jer mi je nesto u poslednje vreme slab imunitet i stalno sam bio bolestan..Za ovo vreme sam se malo uvecao , ali sam stekao ogromnu snagu i svi misici su mi tvrdi...Aliii...Fali mi to da se povecaju mishici..Kuci imam spravu , ali ne sa svim vezbama , ali da vam opisem moj Trening :
Vezbam ponedeljkom,sredom i petkom.
Svakim od tih dana kada vezbam radim potpuno iste vezbe..Sto znaci:
Krecem od Butterfly-a na spravi , 20kg zbog grudi
Sad nzm kako da opisem ovu vezbu ,ali radim je na spravi i guram napred sa opterecenjem od 20kg..To mu dodje za spoljasnji deo grudi i triceps
Radim preko klupe pregib za biceps od 20kg
Onda radim lat , siroki hvat po 60kg
Onda ona "robijaska propadanja" po 10 puta i prava propadanja na spravi 10 puta.
I na kraju zavrsavam sa lateralnim podizanjem tega za srednje rame od po 4kg.
I tako uradim 3 serije.
E sad , posto sam stalno bio bolestan ,gubio sam na tezini...Imam 64.5 , 65 kg i 181cm visina...Trenutno sam odlezao 1 mesec i krecem uskoro u skolu ,jer sam imao mononukleozu..Moram jos 1 mesec da odmaram i krecem sa radom.. Ako neko moze da mi sastavi neki program rada , neka sastavi,inache me zanima , koliko vremena bi mi trebalo da se malo povecam ? Sto se tiche ishrane , jedem sve sto mi spremaju kuci,zdrava hrana...NE zelim nikakvu hemiju , niti proteinske shejkove i tako te stvari..Potpuno prirodnu gradju zelim..HVALA