Sta se Generale cudis..pa ko da su Rusi bolji?
Pa i oni gleaju svoje dupe...nemojte se cuditi ako za jedno godinu dana opet prasnu Gruziju ili nekog ko im smeta, kao i Kinezi. Svi oni cute i gledaju svoj interes.
Pa Rusima je glavni izgovor za Gruziju bilo Kosovo...cisto da se zna sa na koga se oslanjamo.
A ovi implementatori demokratije...ne znam sta reci, sta je Japan kriv da im se ono sranje desi, ljudi nikog prstom nisu takli 60 godina, a vidi...
kako Amerima nije neka nuklearka zviznula...eeeee, jbt ili jos bolje onim govnarima Franzucima...jos mu Gadafi finansirao kampanju za predsednicke izbore
pa nista nije slucajno, nisu bas Japanci nevinasca, nije rat jedino zlo na ovoj planeti, oni se ubise od unistavanja prirode iprirodnih resursa godinama, a po izlovljavanju ribe su br 1 u svetu, lobirali su i podmicivali po celom svetu ne bi li nesmetano vrsili pokolj delfina i time hranili skolsku decu iako je dokazana ogromna koncentracija olova u tom mesu. Takodje kada jedan narod samo gleda kako da zgrne i zaradi pare i ne buni se ni za sta, a nuklearke im na svakom cosku...e to ce se i nama desiti, stoka na vlasti hoce da pravi nuklearku, a nas zabole, niko ni rec, a posle cemo se iscudjavati, kao Japanci, sta nas snadje jadni mi
Sto se Kosova tice ne tnam sto bi e Rusi borili za to na bilo koji nacin kada nasa vlada viri iz dupeta EU i Americi, hocemo u NATO, odrekli smo se mi sami Kosova odavno, a ocekujemo da nam ga Rusi odbrane. Nama politicari rade sta hoce i mi cutimo, e pa sta god nas snadje zasluzili smo...