Ja sam poceo prvi ciklus uzimanja klena. Uzeo sam Sophapharm 0,02mg. U pocetku je bio prisutan strah da necu riknuti od toga al posle par dana sam se opustio i sve je okej. Pijem mnogo vode i tecnosti, rigorozna ishrana i mogu vam reci da su rezultati vec posle 5 dana odlicni.
Gore sam inace dobro gradjen al sam dole napravio balon od stomaka. Sada balona skoro da nema a osecam se kao da sam vec poceo da mrsam. Inace od nuspojava veoma blaga glavobolja i to kad ne pijem tecnosti nekoliko sati , treskavice gotovo da nema i ako je ima , takodje je veoma blaga, skoro zanemarljiva. Prva 2 dana sam imao temperaturu 37 i kusur, sada je ne osecam kako se telo privikava.
Uzeo sam 40mg prvi dan, drugi dan 80mg, kapiram da sutra mogu lagano 120 mg a da mi organizam moze izdrzati do 160mg najlaganije.
Inace imam bf oko 20, visok sam 191, imam 100kg i 27 godina. Treniram vec nekoliko godina sa tim da nisam vodio racuna o ishrani pa imam i misice i salo al moglo je to puno bolje uz zdravu ishranu. Toliko od mene