Izvinjavam se nisam znao !Samo sam mislio da mozemo povecati zabavu jer chat ipak pruza drugaciji nacin komunikacije .
Citat: VojislavJa sam bio uradio chat i postavio ovde, pa pustio moderatore da glasaju jos pre nego sto je bilo ko od clanova predlozio chat, pa smo izglasali da nema chata ( ja sam bio za chat :cry: ) i to je nazalost to.U principu mozete otvoriti x3m sobu na bilo kom chat servisu i chatovati. To si upravu sobu mozemo nakaciti na bilo kom serveru A to da bi chat odvracao paznju forumu smatram da nije istina , forum bi i dalje sluzio za ono sto je napravljen a chat recimo da bude postavljen samo za zajebanciju i da se neprica nista uvezi vezbanja itd. i mi smo ljudi iako se bavimo bodybuildingom i imamo smisla za mnoge stvari , ali kad je tako odluceno neka tako bude !
Ja sam bio uradio chat i postavio ovde, pa pustio moderatore da glasaju jos pre nego sto je bilo ko od clanova predlozio chat, pa smo izglasali da nema chata ( ja sam bio za chat :cry: ) i to je nazalost to.U principu mozete otvoriti x3m sobu na bilo kom chat servisu i chatovati.
Citat: RamboI meni je chat cool,ali mislim da ga ne treba biti jer bi na njemu se pricalo o svemu drugo a ne o BB-u i onda bi izgubio forum pravi smisao zbog toga.Nerazumem najbolje sta si hteo da kazes :roll: po tvom pisanju ispada da bi se na chatu o svemu pricalo samo o bb nebi! Pa to je onda dobro , to smo i naglasili da bi trebalo da bude tako upravo iz razloga da forum neizgubi svoj smisao !Znaci chat da sluzi za zezanje za sale da pozovemo neke ribice s kojima cemo se zajebavati itd a forum za pisanje ozbiljnih tema .Ljudi ovo je bio samo predlog , dolazi zima hladna i odvratna ,chat je idealan za druzenje iz fotelje :lol:
I meni je chat cool,ali mislim da ga ne treba biti jer bi na njemu se pricalo o svemu drugo a ne o BB-u i onda bi izgubio forum pravi smisao zbog toga.