Citat: Pedja_PetrovicCitat: PitBullCitat: Pedja_PetrovicSAVET ZA PLOCICE...JOOJ. MAJKO MOJAAAAAAAAAAAPA JEBIGA..ONDA BI OVDE NEKI TRBEALO DA DAJU I SAVET RONIJU...POSTO ON I NEMA NEKE BAS NAJSRETNIJE...UFFFFFFFFFFFe da dodam ja na ovo nesto trbusnjake netreba nikad raditi ako oces plocice da imas ja ih nikad neradim jel se stomak opterecuje pri drugim vezbama raditi trbusnjake to je vezba za manekene. Pitaj ronny coleman ako on radi i jeste li videli bilo ko da ih radi ja imam filmova i video sam samo par puta da ih neko forsira malo pred takmicenje i to je to VEROVANTO SE SA OVIM VEZBMA I MENJA GENTSKI KOD!!!!!!VRLO MOGUCE...evo ako ne verujes pogledaj gde je bajic objavio fanaticove slike, pa fanatic se ponudio da da savet......JEL TI MOZES DA IZVUCES BILO KAKVU POLUKU ZI OVOGA STO SAM NAPISAO U VEZI TIH PLOCICA...?pa koliko ja svatam ti hoces da kazes da je potpuno bespotrebno raditi trbusnjake sa neki ogromnim opterecenjem jer se mnogo rizikuje, nego treba raditi standardne jer je to sasvim dovoljno!! jer sam upravu?
Citat: PitBullCitat: Pedja_PetrovicSAVET ZA PLOCICE...JOOJ. MAJKO MOJAAAAAAAAAAAPA JEBIGA..ONDA BI OVDE NEKI TRBEALO DA DAJU I SAVET RONIJU...POSTO ON I NEMA NEKE BAS NAJSRETNIJE...UFFFFFFFFFFFe da dodam ja na ovo nesto trbusnjake netreba nikad raditi ako oces plocice da imas ja ih nikad neradim jel se stomak opterecuje pri drugim vezbama raditi trbusnjake to je vezba za manekene. Pitaj ronny coleman ako on radi i jeste li videli bilo ko da ih radi ja imam filmova i video sam samo par puta da ih neko forsira malo pred takmicenje i to je to VEROVANTO SE SA OVIM VEZBMA I MENJA GENTSKI KOD!!!!!!VRLO MOGUCE...evo ako ne verujes pogledaj gde je bajic objavio fanaticove slike, pa fanatic se ponudio da da savet......JEL TI MOZES DA IZVUCES BILO KAKVU POLUKU ZI OVOGA STO SAM NAPISAO U VEZI TIH PLOCICA...?
Citat: Pedja_PetrovicSAVET ZA PLOCICE...JOOJ. MAJKO MOJAAAAAAAAAAAPA JEBIGA..ONDA BI OVDE NEKI TRBEALO DA DAJU I SAVET RONIJU...POSTO ON I NEMA NEKE BAS NAJSRETNIJE...UFFFFFFFFFFFe da dodam ja na ovo nesto trbusnjake netreba nikad raditi ako oces plocice da imas ja ih nikad neradim jel se stomak opterecuje pri drugim vezbama raditi trbusnjake to je vezba za manekene. Pitaj ronny coleman ako on radi i jeste li videli bilo ko da ih radi ja imam filmova i video sam samo par puta da ih neko forsira malo pred takmicenje i to je to VEROVANTO SE SA OVIM VEZBMA I MENJA GENTSKI KOD!!!!!!VRLO MOGUCE...evo ako ne verujes pogledaj gde je bajic objavio fanaticove slike, pa fanatic se ponudio da da savet...
SAVET ZA PLOCICE...JOOJ. MAJKO MOJAAAAAAAAAAAPA JEBIGA..ONDA BI OVDE NEKI TRBEALO DA DAJU I SAVET RONIJU...POSTO ON I NEMA NEKE BAS NAJSRETNIJE...UFFFFFFFFFFFe da dodam ja na ovo nesto trbusnjake netreba nikad raditi ako oces plocice da imas ja ih nikad neradim jel se stomak opterecuje pri drugim vezbama raditi trbusnjake to je vezba za manekene. Pitaj ronny coleman ako on radi i jeste li videli bilo ko da ih radi ja imam filmova i video sam samo par puta da ih neko forsira malo pred takmicenje i to je to VEROVANTO SE SA OVIM VEZBMA I MENJA GENTSKI KOD!!!!!!VRLO MOGUCE...
Jesi ti siguran da nije malo photoshop radio???Ovo stvarno deluje neverovatno...