Imam 190cm i 140 kg...E sad,mozda deluje strasno ali nisam bas "debeo".Bivsi sam rukometas i izuzetno sam "krupan...Ustvari da se nelazemo debeo sam ali je to nekako pravilno rasporedjeno tako da delujem krupniji nego deblji..Ali salce je tu ima ga dosta. E sad...hteo bih da topim salce a istovremeno dobijem misicnu masu...Ne smeta mi tezina.
Poceo sam dosta intenzivno sa treningom u teretani,ubacio i kardio treninge(za pocetak lakse jer sam tezak),i korigovao ishranu donekle po savetima koje sam nasao ovde na forumu.Pa bih zamolio da mi date neki savet ili da mi potvrdite da li radim dobro ili lose i sta da promenim.Evo napisacu primer moje jednodnevne ishrane a vas molim da me korigujete..hvala unapred:)))
1 Obrok-200 grama musli , 1/2 litre kravljeg mleka.
2 Obrok-200 grama ella sira , 200 grama hleba , pomorandza
3 Obrok-150 grama pileceg belog mesa , 100 grama hleba , 100 grama graska kuvanog , 100 grama kupus salate
4 Obrok-10 belanaca
5 Obrok-200 grama ella sira