Ja sam koristio Testo grow i nista posebno nije bilo ali kad sam koristio bugarski tribulus primetio sam neke promene na telu...Ko ce ga znati
Znace svako ko je probao a ima relanu predpostavku sta od ovog ili bilo kojeg proizvoda treba da ocekuje. Iliti onaj ko cita i zna da cita label.
Ovaj proizvod je nezaobilazna karika kod sportista koji od mene traze savjet za oporavak nakon ciklusa sa anabolicima.
Licno sam iskusio znacajno ubrzan oporavak nakon teskog ciklusa sa vrlo supresivnim ljekovima, i kako meni, tako i mojim prijteljima sa kojima saradjujem i koji su takodje useri ovaj proizvod je postao nezaobilazna stavka u oporavku nakon ciklusa.
Ne slazem se da je skup - jer preporucena doza radi odlicno, a kad se sabere gomila tableta koje bi se u alternativi trebala uzeti u tim fazama proizvod je potpuno ok, a da ne govorimo koliko je brzina oporavka bitna, tako da u tom cilju kutiju ovog proizvoda bih placao i vise nego sto je placam.
Da napomenem, a skrenuta je paznja na to - ovo nije magican saplement koji ce klincima od 18-20 godina dati 5 kg misica za 50 eura ili koliko kosta - za to vam treba biftek sa salatom od bifteka, ali ciljanoj grupi koju sam gore spomenuo - usudio bi se reci je idealan za tu namjenu
Moja dva centa.
Pozdrav