Nisam video sta je bilo napisano,pa mi reci,treba saslusati svacije misljenje...
ova dva sto sam postavio su blendovi,mesavina vise vrsta proteina,a ovaj sto si mi ti dao je koliko vidim obican whey...citam skoro sve postove na vise foruma...nego imam 189 cm a 74 kg...idem vec tri godine u teretanu...koliko sam video niko ne preporucuje gejnere,pa sam odustao od kupovine...i mislis da je labradin bolji???
Druze ovako,ja sam probao i jedan i drugi,nema sta sto kaze kolega Paladin da izlgeda privlacnije sednes i preracunas,masti,proteine i uh ,labrada je bolji po sastavu kad se izracuna procenat proteina unutar pakovanja,i manje je mastan redji je,ukusa sto se tice u malo vode penusav sa blagoma romom i dosta sladi,sa vise vode ttoalno redak sa jacom aromom i manje sladi,dok je myofusion u glavnom dosta sladak i gust.....mislim da je myo fusion sporiji,da ima vise kazeinata u sebi,moze biti da je labrada redja zbog manje masti ali je evidentno da i na spisku krece whey koncentrat,pa izolat pa td......sta god da uzmes neces pogresiti,ja bih uzo albradu jel je i inace koristim...
Edit:Paladine,u toj labradi kao i svemu drugom ima u izobilju glutaminske kiseline i prekursora glutamina sto nema veze sa samim glutaminom,to je jedan od njegova dva sastojka ali to nije glutamin.... @Zivac ako imas ishranu drmaj ovo i ubaci bcaa,a glutamin ufazi skidanja sala