nelaze decko to pise pisalo je i na mojoj od 3kg "THE Amino Whey incorporates pure soy protein, all-natural and with plethora of healthy effects on the body."
sad da je ukus do jaja...ocito niste pili puno wheya bas
taj whey privlaci pakovanje 3kg i ta cijena koja je...
moja ocjena je nelos osrednji whey...
pio sam bolje puno
al za tu cijenu je super
pa neznam sta tebi to u prevodu znaci ali to je manje bitno jer...ma nema veze
bitno je ono da obicno dobar ukus dolazi iz nekavlitenih rpoteina npr (ne u smislu brenda vec obicno lep ukus imaju gainari itd ali posto je TEBI UKUS MERILO KVALITETA to govri mnogo vise o nekim stvarima
)
dakle
THE Amino Whey incorporates pure soy protein, all-natural and with plethora of healthy effects on the body.SADRZI..mozda kod tebe ta rec ima neko drugo znacenje ili mozda se na tvom jeiziku drugacije preovdi ali rec SADRZATI ne znaci SASTOJATI ili CINITI (uglavnom znaci da je VECINA od necega od cega se nesto sastoji) se OD.jer....
jer ako citas (a ocigledno da ne citas) gotovo svaki protein tj na gotovo svakom pise CONTAINS SOY.
e sada
sto su zakoni u eu malo JEBENIJI nego iz bratkse i savrsene USA te oni mogu da pisu sta god hoce jer su oni boze moj ,bogom dan narod,onda iz toga prozilaze i mnoge tvoje KONSTACIJE ILI KONKLUZIJE...teksa rec jbg..ali sta cu..
enivej
dakle
meni je odista zao sto su eu brenodvi budale i ne lazu ljude i nisu napisalo samo i sasvim dovljno CONTAINTS umesto da budale napise INCORPORATES....
igra reci,ali presunda ociglldeno
ali kako da ja tebi to opisem npr kada ti NIKADA U ZVIOTU NISI NPR PIO hydrolizat whey(jer po tebi bi to bio lkurac od proteina zato sto je odvratnog ukusa jel po defaultu-nije ukusan =NIJE KVLAITETAN
) protina i kako da ja tebo objasnim jer si u ovo sportu nesto duze od 6 meseci i kako da ja tebi objasnim neke stvari tj daq koji god protein uzmes i procitas nutrition label videti ces iste ili slicne paramtere pogtovo vezano za soy and rest Co
ali dobro...
zasto bih ja i tebi ojbansjvao bilo sta a da je objasnjeno vec mnogo puta tj receno i napisano
i ja odista nemam pojma iz kog razloga niko ne procita neke stvari koje su vec mnogo puta napisane..ali odista.
a sto se tice cene-pa nije njemu cena takva kakva jeste iz razloga sto on ne valja vec iz nekih drugih razloga ali boze moj,opet KO SI TI DA BIH JA TEBI BILO STA OBJASNJVAO u vezi bilo cega a pogtovo u vezi nacina proziovdnja,uvoza,distrubicuje itd itd it di...
stvanro neverovatnih likova ima u pm