Ti znas da sam ja teoloski nepismen na koji nacin?
Pa kad na forum postave pitanje kako se pije kreatin onda se zna da taj naj verovatnije nema pojma o toj oblasti.
Znam ja vrlo dobro ko je Jahve...ne treba biti vernik da bi citao i interesovao se
Ubedio si me svaka ti cast, to je isto kao kad ti neko ko u teretanu usao nije kaze ja znam sta su proteini cuo sam je za to, a onda te pita, a sta su belancevine.
Mada i onako vas samo primam...uvek je najbolje zezati vernike na forumu Smeško najzesce dokazuju da su u pravu
Sa ovim si sve rekao, gde dalje ?
Da dodam, niko od nas nije savrsen i misljenja sam da se trebamo truditi da grske ispravljamo i da kao ljudi budemo sto ispravniji.
Takodje je jedno izjasnjavati se kao vernik a rediti podpuno drugo od verskog koncepta ( tu onda dolazimo do laznoga morala )a sasvim nesto drugo postovati neke zakone koje vera propisuje.
Neki ljudi upotrebljavaju veru na pravi nacin a neki je zlo upotrebljavaju i onda se desavaju razna sra.a, kao kad ljudi recimo koriste aas i znaju kako se pravilno koriste, a potpuno je druga stvar kada ljudi zloupotrebljavaju iste i zna se sta se vecinom desava u tim slucajevima.
Za nekog je vera glupost, za mene ne jer mislim da nosi ispravna pravila, ogranicicu se na hriscanstvo jer tu pripadam pa tu veri i poznajem najbolje.
Zar su Boziji zakoni ne ubij, ne cini preljubu, postuj oca svoga i majku svoju, ne pozeli nista tudje, ne svedoci lazno na bliznjega svoga, ne kradi itd, pa zar jr to los koncept ?..........meni zaista nije i trudim se da u ovom ovakom opasnom svetu postujem ova pravila koliko je god moguce.
Covek ne moze biti los covek, prevrtljiv, oho,ako ima ovakav koncept i ako ga postuje, ne kazem da su losi ljudi oni koji ne veruju naprotiv mnogi moji prijatelji su veoma dobri ljudi a vernici nisu, a ja ne pokusavam da ih ubedjujem u bilo sta sem ako ne traze neko moje misljenje o svemu ovome.