Evo prodje 10ak dana od kako sam poceo sa ovom korigovanom ishranom, mogu da kazem da su mi bolovi daleko manji, tacnije mozda samo jednom u toku dana osetim nelagodnost neku ali sve je to smesno u odnosu na ono kako je bilo pre, pa eto, ako je to do ishrane, da se zahvalim svima
Inace da pitam taman, za ovih desetak dana sam izgubio oko 1, 1.5kg, jel to normalno kad se predje na ovakav rezim ishrane sa onog smeca, pa onda krece polako sa nekom kilazom na gore vremenom ili negde nesto radim pogresno?
Klopa je za sada ovako
I obrok
Musli 300g, sa onim fit jogurtom ili 6-8 belanaca sa dva zumanceta i integralnim hlebom ili tunjevina sa integralnim + omega 3
II obrok
Whey + omega 3
III
Uglavnom tunjevina sa integralnim
IV
Govedina/piletina sa krompirom i nekim barenim povrcem
-za pre i posle treninga ukupno 10g kreatina i 1 sipena dekstroze
VNeki cvrsci obrok, slicno kao IV
VI Ella ( jos uvek ne mogu vise od 1/3 pakovanja )
Otprilike gledam da proteine u toku dana unesem tako 220-250g ukupno ( posto sam tezak sad oko 71-72 )
Jel treba nesto negde pojacati, shodno gore pitanju u tekstu oko smanjene kilaze? Mozda ubaciti gainer neki, posto meni iskreno nije preterano bitan onaj "takmicarski look" tj nije mi bas kvalitet na prvom mestu ako sam se dobro izrazio sad, nadam se da me razumete sta hocu da kazem.