@Dule
to ces moci tako da vozis jos neko vreme dok si mlad ... nece telo dad trpi dugo te zajebancije ...
upravu si alkohol jeste diuretik.. ali preteruju ljudi na forumima.. kao da ce se covek raspasti ako se napije.. i to rekreativac
ali jbg 90% sportista ako ne i vise pusi ko ludo i opija se vikendom,tako da....ali bice bolje ako ne pije u svakom slucaju
da sve sami profesionalci , pogotovo ti sto puse
, ne kazem da nema istine u tome , ali da li ti znas sta znaci biti sportista.... te sto ih spominjes se bave od kad su prohodali sportom , njihovo telo je masina koja moze dosta toga da trpi , ali i oni imaju svoje granice... u svakom slucaju moras razlikovati telo profi sportiste i rekreativca ... kardio vaskularni sistem , totalno durga prica... prisustvovao sam testu opterecenja jednog naseg sportiste
coveku nisu mogli da naguraju puls preko 60 tek su malo pomerili na najvecem stage u
A ti Ducai93 samo se zajebavaj ali upamti teretana i napijanje opasna kombinacija...a ti sa svojih koliko vec 18 godina napredujes pa... hehe zato sto si mlad i ja sam u tvojim godinama rastao bez obzira dal sam trenirao ili ne ... pitacu te za 7-8 godina da li mozes da cepas teretanu i da se napijas svako vece ... a ako budes isao tim tempom neces moci ni za godinu dana