Ok, proslo je mesec dana, i moram da priznam da se vec vidi napredak
Nacin ishrane i rada trenutno:
ujutru 2 beta krealkalina pre dorucka
dorucak 2 zumanca, 5 belanca ili konzerva tunjevine ili neke druge ribe bez ulja i 120g ovsenih u Next soku bez dodatka secera ili mleku (sipem ovsene u kutiju od ella sira i prelijem sokom/mlekom, uglavnom oko 300ml soka izadje)
posle dorucka 1 multivitamin
oko sat vremena posle toga popijem 2 beta krealkalina, 15g BCAA i 10g GLT i podjem na trening
treba mi oko 20 min da udjem u teretanu, odradim trening, gledam da pauze izmedju serija budu 40-60 sek, izmedju vezbi oko 2 minuta
posle treninga popijem 15g BCAA, 10g GLT, 30g WHEY, 20g DEX na putu kuci
10-20 minuta posle toga sledeci obrok, to je taman oko 3 sata posle dorucka, tu gurnem oko 150g mesa i 170-200g pirinca
posle toga idu standardni obroci na svaka 3 sata, oko 120-150g mesa i 100-150g pirinca, uvece u zadnjem obroku izbacim UH i ubacim oko 200g ELLE
E sada, pitanja:
1) U kojoj meri smem da koristim zacine ? So, vegetu, origano, bosiljak itd itd ? Nisam navikao da jedem bljuntavu hranu, oduvek sam voleo dobro zacinjenu.
2) Da li da BCAA i GLT pijem neposredno pre treninga, dakle da ponesem sa sobom i popijem u svlacionici ? Posto ovako prodje oko pola sata izmedju uzimanja i treninga, a citao sam da ih ovde ljudi piju minut pre treninga.
3) Jel ovo ok da kombinujem brze i spore proteine pre spavanja, tj da jedem meso + sir pre nego sto legnem ? Jer ako uzmem samo ellu pre spavanja, imam onaj gadan osecaj da idem gladan u krevet.
4) Jel moze da se jede mleveno meso ili jok ? Trenutno jedem samo belo / ribu i ostale sigurne varijante koje sam ovde video, ali nigde nisam video da se spominje mleveno meso ? Pretpostavljam da je donekle ok ako je cisto, ali nikad ne znas sta stavljaju unutra i koliko masnoce ima.