Novembar 01, 2024, 03:22:47 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.333 poruka u 18.764 tema - 20.971 članova - Poslednji član: MaëlJet
X3MShop banner

Autor Tema: Idealan obrok posle PWM?!  (Pročitano 13387 puta)

Van mreže Milan_NYC

• Lightweight Member
Re: Idealan obrok posle PWM?!
« Odgovor #15 poslato: Avgust 03, 2006, 04:57:30 pre podne »
Pedja da li bi mogao da objasnis zasto slozeni UH ne dozvoljavaju insulinu da se vrati u normalu 3-4 sata po uzimanju PWM?

Pozdrav.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #16 poslato: Avgust 03, 2006, 05:09:54 pre podne »
A AJDE OVAKO..ZASTO TI PREPRUCUJES NESTO A NEZNAS KAKO DELUJE TJ KAKO BI TREBALO DA URADI POSAAO...

GLEDAJ..JA BI SADA TREBALO DAKRENEM OD KULINA BANA DA OBJASNJVAM KAKO DELUJE I ZASTO UZIMAMO PWM..TJ ZASTO SU ANM POTREBNI PROSTI SECERI U TOM OBRKU A NIKAKO SAM PROTEIN RECIMO..PA BIH ONDA TREBAO DA OBJASNJVAM KOLIKO JE DUGO NEPOHODNO DA SE STABILIZJUJE INSULIN NAKON TOGA..PA BI OND TRBEALO DA IOBAJSNAJVAM KAKO TJ ZASTO SKORBASTI UH INUSLINU NE DOZVOLAJVAJU BRZI USON A JOS BRZI PAD..PA BI ODNA NA KRAJU JA TREBALO DA IZ SVEGA TOGA IZOVDIM ZAKLJUCAK..

STO JE NAJBITNIJE U CEKLOJ OVOJ PRICI..JE TO..STO SMO MI TE SVE TEME PREZVAKLALI VEC 1000 PUTA,ALI NIAKDA OVAKO NA JEDNOM MESTU..A MENI SADA BAS SE I NERACI DA POSEBNO TEBI TO SVE KUCKAM..

MISLIM D BI BILO LAKSE DA TI SKUPIS TE SVE PODATEKE SA OVOG FORUMA I ONDA CE DA TI BUDE JASNO..

MADA,,,KOLIKO VIDIM CILJ OVOG TBVOG PITANJA NIEJ BIO TAJ DA SE DEUKUJES NEGO DA MI DOAKZAO KAKO SI TI U PRAVU ALI SI TO POKSUAO DA IZVEDES U RUKAVCIMA KROZ PITAJE O SLOZENIM KAKO TI AKZES UH..HAHAHHAHAHHAHA...DOBRA FORA....

DAO SA TI ODGOVR A TI POTRAZI..PA CES VIDETI KOLIKO TVOJ SAVET IMA VEZE SA REALSNOCU...

NE KAZEM DA SE NE MOZE TO RADITI STO TI RADIS..ALI TO VODI SAMO JEDNOM..GOMILANJU SUVSNIH KG ...AT O NA TVOJUZ ALOST NIJE MASA....

Van mreže Milan_NYC

• Lightweight Member
« Odgovor #17 poslato: Avgust 03, 2006, 05:22:13 pre podne »
Brate! Zasto stalno imas osecaj da ja pokusavam tebi nesto da dokazem?!?! I nije prvi put :( Zaista mi nije jasno. Da se kurcim ne bih ti postavio pitanje nego bi tripovo da sve znam... Coveku sam samo pokusao da najiskrenije pomognem sa onim sto znam... Sta treba da opet uradim da ti dokazem da samo zelim da naucim kolko i ostali clanovi ovog foruma ?!?

Elem, ako i malo imas zelje da razjasnis ovu tematiku, evo reci cu ti da ja, a verujem i ostali znaju sta radi PWM i zasto se koriste prosti seceri. Ono sto zaista ne znam, a zeleo bih da naucim je (kao sto sam i malocas napisao): zasto slozeni(skrobasti) UH ne dozvoljavaju insulinu da se vrati u normalu 3-4 sata po uzimanju PWM? Ili kao sto si ti rekao ne dozvoljavaju brzi uspon a jos brzi pad... Veruj mi procitao sam forum uzduz i popreko nekoliko puta, a ovo o insulinu ili nigde nije razjasnjeno ili mi je promaklo.

Hvala unapred.

Pozdrav.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #18 poslato: Avgust 03, 2006, 05:42:04 pre podne »
Citat: milan03
Brate! Zasto stalno imas osecaj da ja pokusavam tebi nesto da dokazem?!?! I nije prvi put :( Zaista mi nije jasno. Da se kurcim ne bih ti postavio pitanje nego bi tripovo da sve znam... Coveku sam samo pokusao da najiskrenije pomognem sa onim sto znam... Sta treba da opet uradim da ti dokazem da samo zelim da naucim kolko i ostali clanovi ovog foruma ?!?

Elem, ako i malo imas zelje da razjasnis ovu tematiku, evo reci cu ti da ja, a verujem i ostali znaju sta radi PWM i zasto se koriste prosti seceri. Ono sto zaista ne znam, a zeleo bih da naucim je (kao sto sam i malocas napisao): zasto slozeni(skrobasti) UH ne dozvoljavaju insulinu da se vrati u normalu 3-4 sata po uzimanju PWM? Ili kao sto si ti rekao ne dozvoljavaju brzi uspon a jos brzi pad... Veruj mi procitao sam forum uzduz i popreko nekoliko puta, a ovo o insulinu ili nigde nije razjasnjeno ili mi je promaklo.

Hvala unapred.

Pozdrav.
.....UFFFF....MNOGO KOMPLKUJES....

ALI AJDE...DAKLE..KADA IRITRIAMO ISNULIN SA PROSTIMS ECEROM NEJGOVA ULOGA JE DA OTVRI VRATA RECEPTORA DA PRIME HRANJIVE AMTERIJ..

UBROZ OSLE TOGA DOALZI DO PADA ISNULINA JER NAM ON U SUTINI I VIE NIJE NI POTREBAN U DALJNOJ PRICI..NARAVNO,..DA JE POTREBAN ALI NE U TOLIKOJ KOLICINI KAO STO JE POTREBNO DA GA PANKREAS ILI DA GA SINTESKI UESEMO OMDAH PSOLE TRENINGA....

DAKLE..DOLSO JE DO PADA ISNULINA...I T ONDA 45 MIN NAKON NJEGOVON NAGLOG DIZANJA UNOSIS UH I TO SKROBASTE KOJE IMAJU TENDENCIJU SPORE APSORBICJE PRI KOJOJ NAM JE OPET POTREBNA ULOGA ISNULINA..ZAR NE??...DAKLE..DA BI RAZGRADIO TU VRSTU UH..OPET TI JE POTREBAN ISNULIN...

ALI PROBLEM JE U TOME STO GA VISE NE MZOES IRITIRATI NAPRIORDAN ANCIN DA SE NAGLO IZLUCI..I STA ONDA..DOALZI DO POSTEPENOG LUCENJA INSULINA TJ TO POSTEPNE RAGRADNJE AMTERIJA TJ TO POSTPENE APOSREBICJE TIH UNESNEIH UH....

NISTA TO NIEJ TOLIKI PROBLEM DA NE IDES DA SPAVAS TJ DA SE METABIOLZIAM NE USPROVA BT PRIRODNI PROCESI POSLE 22 H UVECER....

I STA SE DESSVA..U NEMOGUCNOSTI POTPUNE APSORBICJE UNETIH MATERIJ EI TO NE U KOLICINIMA KOJE SI TI BOJASNIO..DOLAZI DO TALOZENJA TE VRSTE UH UMETO U GLIK DEPOE ILI DA BUDU KORSTENE KAO ENERGIJA...ONI SE TALOZE KAO MASTI...

JER NEMA NI JEDNOG JEDINO ELEMNTA DA BI NAM U 23H UVECR TREBALO BILO KOJI OLBIK SKORBASTIH UH....A POGTOB AKO POSLE TOGA IDEMO NEPOSREDNO UKREVET....

OVO EJ SAMO SITNICA I STVARNO MIS E VISE NE RACI DA PSIEM O VOME..A JA TI AKZEM DA SMO VEC PISALO O TOME ALI ETO..PROBLEM JE ANCI..

Van mreže Milan_NYC

• Lightweight Member
« Odgovor #19 poslato: Avgust 03, 2006, 05:54:31 pre podne »
Brate, hvala ti puno. Zaista izuzetno vazna informacija za mene! :) Mislim da je to u mom slucaju pravio mali problem jer iako sam dosta masti sprzio od prosle godine, jos uvek imam mali sloj na donjim trbusnjacima... mislio sam da je kortisol u pitanju, ali nemam jos ni 30godina... Znaci eto meni (i svima ostalima) spasa! 8)

Jos me samo interesuje, da li uopste treba onda unositi bilo kakve UH u organizam posle vecernjeg treninga koji se zavrsi oko 21h ako ti je cilj da skines mast? I da li takodje malo smanjiti dex u pwm?

Veliko hvala Pedja i pozdrav!

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #20 poslato: Avgust 03, 2006, 09:00:08 pre podne »
Citat: milan03
Brate, hvala ti puno. Zaista izuzetno vazna informacija za mene! :) Mislim da je to u mom slucaju pravio mali problem jer iako sam dosta masti sprzio od prosle godine, jos uvek imam mali sloj na donjim trbusnjacima... mislio sam da je kortisol u pitanju, ali nemam jos ni 30godina... Znaci eto meni (i svima ostalima) spasa! 8)

Jos me samo interesuje, da li uopste treba onda unositi bilo kakve UH u organizam posle vecernjeg treninga koji se zavrsi oko 21h ako ti je cilj da skines mast? I da li takodje malo smanjiti dex u pwm?

Veliko hvala Pedja i pozdrav!
.............uff....ma kakv krotizol brate...

ali evo ti odgovr..nemoj unosti niakve uh osim vlaknastih posel 21 h tj posle pwm ako vec tad zavrsavas sa treningom..neam spotrebe...a vlkanasti ce ti samo pomoci a bolje razgradis hranu...ali najsretnije resenje je unosnje digetvnih enzima posle tako kasnog vecernjeg obroka

Van mreže fitness_instruktor

• Middleweight Member
« Odgovor #21 poslato: Avgust 03, 2006, 11:32:19 pre podne »
PA AKO NEMOZES DA SPAVAS NAKON TRENING AOND ANISI NI VEZBAO KAKO TREBA..

ovo je jedan od klasicnih nacina PRETRENIRANOSTI  !!!!

Znaci ako nakon teškog (ali optimalnog)treninga možeš zaspat na pravom si putu do mišića!!!!! :idea:  :idea:

Van mreže Skyline

• Bantamweight Member
« Odgovor #22 poslato: Avgust 03, 2006, 01:11:32 posle podne »
Pedjos svaka cast,evo konacno pravog odgovoara na ovu temu!Bas ono sto me je zanimalo!!

Van mreže Remetik

« Odgovor #23 poslato: Avgust 03, 2006, 01:13:30 posle podne »
:oops: Sta su to digstivni enzimi...? :oops:

Van mreže Markoni

« Odgovor #24 poslato: Avgust 03, 2006, 01:22:43 posle podne »
digestivni enzimi su enzimi koji pomazu varenje hrane , koliko ja znam

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #25 poslato: Avgust 03, 2006, 01:26:07 posle podne »
Citat: Markoni
digestivni enzimi su enzimi koji pomazu varenje hrane , koliko ja znam
..dobro znas....

a i za sve ostale..tu smo da resavamo skupa ovakve stvari..heheheh :wink:  :wink:

Van mreže Remetik

« Odgovor #26 poslato: Avgust 03, 2006, 01:26:34 posle podne »
OK, to pretpostavljam, ali koji su to, u kom se obliku uzimaju...To me zanima.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #27 poslato: Avgust 03, 2006, 01:28:09 posle podne »
Citat: remetik
OK, to pretpostavljam, ali koji su to, u kom se obliku uzimaju...To me zanima.
..imas da kupis u svkoj apoteci tablete a negde je bilo i u radnjma..ja licno uzmimai od natrola digestivne enzime

Van mreže Remetik

« Odgovor #28 poslato: Avgust 03, 2006, 01:34:07 posle podne »
To mi reci! Ne znam sve, al znam da pitam i da poslusam onoga ko zna! Thanks! :wink:

Van mreže Milan_NYC

• Lightweight Member
« Odgovor #29 poslato: Avgust 03, 2006, 02:50:35 posle podne »
Savrsenstvo! Pa sad mi je sve jasno! 8)

Pozdrav.