Znas kako mozda ja gresim ali, unosim samo od proteina 2 grama na 1kg, znaci ja imam 90x2=180grama, sve ostalo sto unesem hranom preko to je jos bolje, i sam milos kaze da je 2grama minimum, pa se zato i trudim da se napunim sto vise, koliko organizam moze da mi podnese posto iskreno ponekad mi se smuci zivot od uzimanja:)
Sad ne znam za ovaj protein, zato i davimo Pedju, ja sam tako uzimao Optimum whey i Eas do sad, ako je ovo nesto drugo smanjicu i uzimacu samo nakon treninga i nema problema, kao sto si ti i rekao 60grama nakon treninga. Iskreno skup je kao djavo jos zamisli da ga uzimam tako trajace mi koliko, ni deset dana, kako nam kazu "stariji" tako cemo i uzimati sta se brinemo ja i ti:)
Dalje znam da je zajebano zbog love, ali kad ga stedis nista i ne postignem, nema efekta vidljivih, oprostite mi na izrazu cini mi se da mi sve to prodje samo kroz guzicu:), ovako opalis po njemu i vidis koliko toliko konkretne rezultate, malo napravis pauzu dok ne skupis lovu, neces propasti tih mesec dana dok stedis, pa onda ponovo, eto ako gresim ispravite me ljudi, ziv sam covek pa mogu i da gresim:)