Kao glumac, Sergej je ok....ali da se razvaljuje od droge i alkohola to je isto tacno
90 % Srbije sljoka , takva smo nacija ... a za gudru , i da je istina ni ja ni ti ne bi to mogli da znamo... to su samo price... a glupo je nekog na osnovu prica tako okarakterisati..
Sprry, ali ne pricam napamet...doticni je ozbiljan konzument opijata....bzvz bi bilo da pricam javno kako i sta, ali eto, ne bih napisao da ne znam licno da je tako...a njegovo ponasanje kad se devastira je u najmanju ruku jadno...opet i ovo pricam na osnovu licnog iskustva sa njime
VeljaP NIKAD ne priča napamet, ostao mu Sergej kratak za 5gr
Ma ljudi pustite ih u 3 lepe mate.ne , boli i njih uvo za nas što krpimo kraj sa krajem da plaćamo račune i obezbedimo sebi koji sups tako što odvajamo od usta.
Svi mi psujemo ALI žensko ne treba onako javno čak i da je ispreskako kao vevericu.
Sta bebac ti si neki smeker ili borac za zenska prava ovo ono heheh? cool je sve to , samo kad ti neko kaze da jedes govna to vec nije zensko ponasanje nego onakvo kako prilici jednoj sponzorusi kao sto je Nata
Uostalom meni uopste nije ni jasno zasto mu je to rekla , ne znam za ostale ali najava je bila u saljivom fazonu u skladu sa emisijom itd Ne, nego treba ono ko u Gradnu... joooo brate to kad cujem, a priznajem volim da gledam te morone kad sam dokon onako fino se nasmejem , kada voditejlka kaze :" I sad na scenu dolazi Cira Prdez iz Donjeg Kurcolina kraj Malih Klitorica, zgodan lep , lepo peva , zene ga prosto obozavaju (voditeljka i sama drma vevericu na njega ) , buduca zvezda Grand Kurca sa poslednjim albumom " Fenomenomentalno" , a sad uzivajmo u glasu i divnoj pesmi ovog mladog perspektivnog momka " pa da se useres, naravno karikiram, ali hahahahahahah jos ljudi salju poruke na to sranje ...