Kao glumac, Sergej je ok....ali da se razvaljuje od droge i alkohola to je isto tacno
90 % Srbije sljoka , takva smo nacija ... a za gudru , i da je istina ni ja ni ti ne bi to mogli da znamo... to su samo price... a glupo je nekog na osnovu prica tako okarakterisati..
ja ne pricam na osnovu prica nego na osnovu onoga sto sam video svojim ocima,kamo srece da covek ima tu sposobnost transformacije u filmovima kao sto je ima u privatnom zivotu, na moju veliku nesrecu vrlo cesto sam bio u situaciji da prisustvujem raznim stanjima i njega i mnogih drugih nazovi zvezda i povraca mi se od svih njih komplet, a ovaj nesrecnik je jos umislio da veliki mangup jer se uslihtao nekim politicarima i postao veliki demokrata i borac za prava pedera, isto kao sto se nekada slihtao,Ceci i slicnima i kevtao oko njih,ne bi li se ogrebao za neko pice i nesto drugo,klosarcina
Mozda se secas ,a mozda i ne incidenta u Stupici koji je izazvao Legija, kada je intervenisalo pola Beogradske policije,pa cak je morao da dolazi i tadasnji ministar, e pa sve je to zamesio i izazvao pijani i drogirani Sergej i tome sam licno prisustvovao. Veruj,ne veruj,meni je sve jedno,ali ja vise necu trositi vreme i reci na sljam kao sto su on i ova retardirana sponzorusa