Da nemam puno vode?
...recimo i to,a recimo i kaoliko si debeo a koliki psotogak je tu vode?...
gle..samo citam ovaj topic i gledam u kom smeru ide...dakle...pitanje je i vise nego h,mmmmmmm..ajd da kazem katastrofalno...
covek koji mozda ide u gym nekoliko meseci razmsilja u suvisnom zadrzavanju vode..
na jednom drugom forumu vodio sam rapravu na ovu temu,i ljudi su crkavali od smeha...
niej mi jasno da na svim meridijanima i da klincis vih uzrasta trpuju jedno te sito...ZADRZAVANJE VODE....
neverovatno...dakle...
zadrzavanej vode se moze destii u nekoliko slucajeva KOJ SIU VEZNAI ZA OVAJ SPORT niti za sport u ospte...a to su neka od teskih srcanih oboljenja,neka od teksih bubreznih oboljena...itd itd itd,,,uglavnom to isto zadzavanje je usko poveznao sa BOLESTI ORGANIZMA i manifestuje se oticanjem zglobova ruku i nogu recimo,mada naravno psotoje i jos mnogo drugih parametra.....
drugo...ZADRZAVANJE vode kod u ovom sprotu je "bukvalna" rec kojom se sluze moci koji su spremna da stanu na binu.....
dakle...moze da dodje do zadrzavanja viska POTKOZNE VODE i onda dobijama onaj izraz ako si upucen..ZALIVEN ILI ZAMAGLJEN ILI WHO THE FUCK CARE,ali takmcar nije uspeo da se resi viska potokezne vode na ovj ili onaj nacin....
ospte je poznato da se ljudksi orgnaizam saastoji vecinom od tekicune..koliko..to ces morati da se potrudite da nadjete ovde....da se ne ponavljamo po 200 000 puta :wink: ,tako da ocekviat da neko ko je od nedavno u teratnai i jos nije zsavlado ni osnove reci kao sto su BELNACEVINE,UH,ANABLIZAM,KATABOLIZAM..kada ,kako,zasto i kuda,nema bas ni jednog...ALI BAS NI JEDNOG JEDINOG jebenog razloga da razmislja o tome kako mu organizam zadrzava vodu....
dakle..postoji i treca opcija U KOJOJ NE DAJ BOZE..PTUJ PTUJ PTUJ mu orgnizam odsita zadrzava vodu na ovaj ili onaj nacin ali to je onda vec slucaj za lekara a ne za ovaj forum...
dakle..autosugestija je mocna stvar i licno mislim da bi se momci koji tek ulaze u ovaj sport trba bazirati an nekim osnovnims tvarima a ne da se optrecuju sa glupsotima..
vidis...ti sam rece kako si jednom bio izbacio antrijum iz upotrebe....KRATKO I JASNO DA TI AKZEM..I NIAKDA TI ORGANIZAM VISE NECE UREDNO REAGIVATI NA natrijum pumpu jer je sada jednostavno dato mu do znanja da moze-a moze,da opstaje i funkiconise bez unsoa natrijumovih soli,i svako nakandano unosnjenje stvara problem jer ga orgnizam preponaje kao uljeza..jednom recuju..PROBLEM..
i kao sto buki rece...ljui prihvaite da SALO NAJVECIM DELOM CINI VODA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TO EJ ODOGV NA VASE MISTERIOZNO PITANJE..