Koliko dugo treniras?
Evo sta ja mislim o kuri:
Frontloading dugim estrima je glupost, idi ujednacenu dozu svih 12 nedelja (mozda bolje 10?), ili uzmi brze estre.
25mg Provirona je malo, 50mg je minimum da bi imao neke koristi od toga.
Insulin 5 nedelja od zadnje injekcije??? Zasto tako kasno? Zasto uopste? Za prvu kuru test ce biti dovoljan, ne mislim da je insulin igra za pocetnike, to ostavi za neku 10-tu kuru, kad budes stvarno morao da se potrudis da dobijes misice.
A ovo za pct 5 nedelja od zadnje injekcije, takodje glupost, sa enanthat (depo) pt se pocinje 2 do najkasnije 3 nedelje nakon zadnje inj. ako ces uopste da ga radis, a na ovom forumu imas primere mnogo manje "invazivnog" pct-a biljnim pomagalima, i raznim T boosterima.
Ajde ako mozes napisi ishranu, s tim da bih ja podigao proteine na 3g dok si na kuri.
Eto nekih prvih misljenja od mene, iskusniji clanovi ce ti sigurno vise pomoci.
EDIT: Tek vidim da nije prva kura, onda mozes li da napises istoriju koriscenja aas?
Onda solo test mozda i nije najsrecnija opcija, meni ovo pre deljuje kao neka low budgdet varijanta.
Zasto ne isnulin, prvo zato sto moze da te ubije u roku od nekoliko sati, a drugo zato sto je to jedno od najpotentnijih oruzja, zasto da ga sad ispucas?
Ta kura 8ned naposim, je previse, trebao si 4. nedelje, i citava kura 16 nedelja? Malo predugo, ako si neki rekreativac koji razmislja o zdravlju testisa...
Daj jos neke informacije, pa mozda i slike, siguran sam da ce onda ljudi moci bolje da ti pomognu.