Drugarica je kao uciteljica bila na Zlatiboru i tamo su joj iz Herbalife-a "merili" bf i naravno nagovorili da kupi tu kao 'formulu 1'. I, naravno, dobija popust ako uzme 2.
Drug misli da je herbalife najveca glupost na svetu, pa mi je doneo taj koji on pije da probam.
Pedja, ne mora sve da bude onako kako tebi deluje. Prvo, zasto bih kupila 2 proteina odjednom? A drugo, kao student iz unutrasnjosti, zaista nemam dovoljno para da kupujem suplemente. To sto placam teretanu mi je i vise nego dovoljno.
Ali dobro, ovde sam dosla po savete, a ne da se pravdam.
naravno internet i pogresna interpretacija mog odgovara
nemas naravno razloga da se pravdas bilo kome a pogtovo ne meni jer ja sam ovde da probam da pomgnem ljudima
ko to ne zeli...ok...fine with me
elem
ono sta sam ti napisao je bilo iz najbolje namere i isto tako ne vidim ni jedan jedini razlog cemu sve ovo
jednostavno sam rekao da se zna o herba life dosta a da sto se tice ovog drugog proteina da je ok ali da ima naravno mnogo sretnijih i boljih resenja
neznam gde je tu moja greska
osim ako ne smatras greskom sto sam naveo da obicno oni koji "dobiju" nesto tj bilo sta dodju da pitaju kako da ga piju
ja ne smatram da je to greska moja vec smatram da je zalosno sto LJUDE VARAJU
ne citas teme o cratinu itd,jer sam se osvrnuo na to gde su jednom momku rekali da kupi creatin npr da ima energije
tebi sada ovo nsita ne znaci sto sam napisao ali da ti objsanjvam kolika je to glupost nema smisla
u tom kontesktu sam reako da je obicno KASNO kada se uradi NESTO,ali na svu srecu greske nisu velike i katastforlane i nista sta se ne moze ispraviti
nadam se da sam uspeo da pojasnim