Hvala Pedja na odgovoru.
Moj faks je na Kumodrazu, u prevodu ima samo jednu pekaru i kafic i to je otprilike najgore gde mogu da se hranim kada sam tamo.
Zato sam juce kupila neke posudice, pa planiram da u njima nosim svoju hranu, koliko god to nekome bilo cudno.
Svoje blize drugarice sam pripremila da ce me od sada tako vidjati na pauzama i skroz im je OK, mada mi je opet malo glupo ali navicicu se valjda.
Razmisljala sam da ne krenem odmah sa rotacijom UH posto mislim da bi mi priprema oduzela vise vremena nego sto ga imam, pa jel mislis da je OK da krenem da se hranim kako vi preporucujete, samo da se ne bavim previse da li ima 50, 75 ili 0 UH?
To, naravno, mislim za pocetak, dok ne udjem u stos. Da li bi to pokazalo rezultate?
Ja mislim da bi jer imam poprilican visak i godine nesredjene ishrane iza sebe, ali vi bolje znate.
Onda bih polako uvela rotacije.
Sada, onako iz glave, moj jelovnik bi izgledao ovako (to je iz onoga koliko sam uspela da pohvatam ovde):
1.obrok: 2 jaja i neka salata
2.obrok: 100-150g pileceg belog i neko povrce
3.obrok: 100-150g juneceg mesa i neko povrce (E sad ne znam za ovo povrce koliko cesto da jedem pirinac,krompir, da li svaki dan u jednom obroku, ili svaki drugi....)
4.obrok: tunjevina i salata
5.obrok: 2 kasike Ella sira i neka salata
E sad, velika je sansa da cu ipak imati 4 obroka zbog vremena i da ne bih jela tunjevinu svaki dan jer sam cula da ne treba preterivati zbog zive.
Takodje, nekad necu imati vremena da pravim razlicite vrste izvora proteina (pilece,junece,curece...), ali trudicu se.