O boze ..kada sam ovo procitao nisam mogao verovati.Nedaju ti da ides u teretanu...a ti ih slepo slusas?.Moras da imas svoje ja.Meni su branili pa sam ih otero u majcinu sve redom.Ako si pravi vezbac-fanatik! ti ces otici i vezbati!
au jesu veruj mi ne silaze sa onog bajsa posto to imam kuci, i keva mi je isla u teretanu, a rekla je da mogu da idem ali bez tegova, pa kojicu onda qrac tamo, ali mozda i uspem da ih nagovorim za to...
Citat: PitBullau jesu veruj mi ne silaze sa onog bajsa posto to imam kuci, i keva mi je isla u teretanu, a rekla je da mogu da idem ali bez tegova, pa kojicu onda qrac tamo, ali mozda i uspem da ih nagovorim za to...OK,reci "odoh ja u teretanu da radim BEZ TEGOVA",dalje mozes sam,pretpostavljam da te nece pratiti i postavljati skrivene kamere :twisted: :wink:
Citat: munja877e ni meni ne daju u teretanu...od kad sam pao u nesvest...sad cu kuci da se smaram sa bicicama...ali ti imas 14 god. u pravu su..Slazem se, mislim da si premlad... 14 godina, gdje ti se zuri
e ni meni ne daju u teretanu...od kad sam pao u nesvest...sad cu kuci da se smaram sa bicicama...ali ti imas 14 god. u pravu su..