U Bugarskoj clenbuterol,u rumuniji naposim.u grckoj deca-d,u turskoj anapolon i efedrin...AAS all around Balkan :twisted:Jesi taj odgovor trazio???
materijalmen zar ti nece smetati sto ce ti skolski drugovi prilijepiti zbog toga epitete tipa: narkoman,monstrum,perverznjak,chudak,ludak itd. ?
tj. kazem kakvo misljenje moji 'drugovi' imaju o meni, pa samo bi ti savjetovo da obratis paznju i budes malo diskretniji oko svega ovoga :wink:
Evo ovako. Recimo, prvi put zelim uzimati AAS, napposim. 200 tableta, za 7 nedelju kuru.Meni interesuje, koliko...hm. Koliko proteina bi trebalo da kupim. Da, koliko para toliko muzike...tezak sam 70kg.Uz kvalitetnu ishranu, pod cime podrazumevam piletinu, recimo svaki dan jedan kg i ostale stvari...ja sam hteo da kupim 2,35kg iso100, 5kg opt 100%Whey, 2,35 Elite Whey, 1kg opt casein, 2,35kg mega milk. +Animal pack44, +animal flex44. Da li je to previse za pocetnu kuru, ili ce biti dosta "manji obrok"od prirodnih stvari?Zelim dobiti masu. Pa onda posle definicija. Josh ne bi hteo da uzmem neke ampule, ipak, to ce biti prvi put. Financija ne bi bio problem. Hteo bi da narucim preko neta, kad nadjem nekoga ko ima visa karticu. To je josh mozda daleko, ali...planiram. I treba mi dobar savet.
od kada ti poce savete da dajes......i kaze se LEPROTEK a ne LEPROTEKS..and bajdvej..VISE GA NEMA DA SE KUPI TJ VISE GA NE PROIZVODE..i zasto je mnogo uzmati oralne tablete duze od 6 nedelje..kazes zbog jetre..ok..ali daj neki konkretan podtak..razlog...bilo sta..
gle momak......cudi da me si procitao da se sme koristit i 6 nedljea..obicno svi kazu da ga i ne treba uzimati..hahhahhahahhahahto nema nikakve veze.....ja znam momke koji su pili i po 20 tableta bionabola dnevno u 6-8 meseci i nisu imali nikakvih problema...a znam ljude koji se tripuju da su ostetili jetro i od 2 tablete metana tj 10mg u periodu od 2 nedlje....kao 1.....metan ti nece ni proraditi kao treba u prve 2 nedlje....a ti ga uzmes 4..taman kada je nastao kick on....ti prestanes..oldicno.....u boljem slucauju....slazem se sa 6 nedlja razminih doza..ali oako pormenis hemiju i odes na neku drugu,orlanu vrstu tabsa...naravno u razumnim doazma..sto da ne...i naravno zasita za jetru...ima u apoteci sada da se kupi zamena za lek leprotek...tj nalazi se po njegovim generckim imenom..silimarin....jbg..farmacetuksa igra....pise hund al pise i mile...
AKo si iz Sarajeva, otidji do lukavice... i tamo ces naci liv52
Citat: Zoka Novembar 10, 2006, 11:25:15 pre podneAKo si iz Sarajeva, otidji do lukavice... i tamo ces naci liv52Jesam iz Sarajeva. Ali treba li recept za LIV52.