Peđa svaka čast na volji ali ja jednostavno ne mogu.Kao što si rekao to te čini sretnim.
I mene čini sretnim rezultat pravilne ishrane,ali i dan danas brokule i ostale stvari nemogu jednostavno da smislim, znam da su zdrave ali ne vredi.Dok moja žena, ti i neki to i vole i odgovara im.
NPR Goran Ilić izdržava neverovatne dane na 0 uh.Ja bi odustao vrlo brzo jer dosadi ili pukne volja.
Velika je razlika između rekreativca i takmičara, naravno da bi i rekreativac postigao brže rezultate sa vašom ishranom ali...veliko ALI, puca volja...
Kažeš karakter puno nas ima jak karakter za nešto, npr ja sam se družio i sa narkomanima, pijanicama, pušačima a NIKAD nisam ni pušio, drogirao se, pio alkohol i tu imam jaku volju.
I ja sad više uživam u pilećim filetima, jajima, pizu pojedem a nije mi to-to, volim ja većinu zdrave hrane.
Kod Gorana sam i kupio THE WHEY i rekao sam mu bukvalno da je ukus, VRH, VRHOVA i ON JE ODUŠEVLJEN, ON JE PROBAO LEŠNIK A JA ČOKOLADU A KAŽU DA JE LEŠNIK JOŠ BOLJI OD ČOKOLADE.
Zar nije OK uzeti i kvalitetno-ukusno kao THE WHEY, nego vrhunski kvalitet-odvratno?
Profesionalci kao ti, Goran Ilić, Đura, Robert, vi to možete i u krajnjem slučaju uživate u tome a rekreativci koji nemaju tako jaku volju bolje je da uzmu kvalitetno-ukusno , jer ih loš ukus može odvratiti od treniranja i koliko toliko kvalitetne hrane.
Sve se treba staviti na vagu pa promisliti jel tako.?
Ja kad čujem od Đure i Gorana šta sve rade i tebe... ja mogu samo da vam kažem svaka čast !!!
E zato ste vi vrhunski građeni profesionalci a ja prosečni rekreativac ali bolje mi je biti i to nego nagojeni vepar.