Eh...ako nekome treba EAS 100% Whey od cokolade,jer sam ga otvorila ali nisam ni 2 merice potrosila jer necubiti u mogucnosti da treniram neko vreme...neka se javi na pm.Dam ga za 2500...(2,27kg)
Citat: TTgirl Avgust 26, 2007, 03:50:51 posle podneEh...ako nekome treba EAS 100% Whey od cokolade,jer sam ga otvorila ali nisam ni 2 merice potrosila jer necubiti u mogucnosti da treniram neko vreme...neka se javi na pm.Dam ga za 2500...(2,27kg)u ne znam.... za te pare i jos malo se doda pa se moze uzeti dobar Optimum
u ne znam.... za te pare i jos malo se doda pa se moze uzeti dobar Optimum
Citat: pirat Avgust 26, 2007, 06:01:40 posle podneu ne znam.... za te pare i jos malo se doda pa se moze uzeti dobar OptimumPa ako ti je preko 1500 dinara malo onda je to to. @Pedja Nagovestavas ono veliko poskupljenje?
do kog datuma ti otprilike cene ostaju nepromenjene?
Ja sam skoro pio neki proforce whey (trebalo bi da je kvalitetan) ali mi nije bilo dobro od onog ukusa, sve mi se cinilo da pijem karton -.- Ako mogu da biram izmedju njega i on whey golda ili recimo elite wheya uvek bi uzeo ova druga dva i ako imaju manji procenat proteina -.-