Pojava masnog tkiva na grudima, pogotovu u predelu bradavica, ili ispod njih, je uglavnom zbog nizeg nivoa prirodnog testosterona u telu. Pogotovu ako se to javilo odavno. Budi uporan, drzi dijete, pokusaj sa sagorevacima.. Mozd aces imati srece da istopis to masno tkivo.. Problem je sto se to gomilalo godinama, i sada ce ti biti veoma tesko da ga istopis.. Slican problem imam i ja upravo na donjem stomaku i ispod grudi.. Na stomaku je od kortizola, a na grudima kao sto sma rekao povezano je sa testosteronom.. Kod mene se javlja bas u predelu donjeg dela grudi, na mestu gde se grudi razdvajaju od trbusnjaka, tj tacno preko one "crte" koja razdvaja grudi od trbusnjaka.. Tako da mi zaravnjuje taj prelaz sto vizuelno izgleda da imam male grudi, odnosno da ih nemam.. Probao sam sve zive varijante. Od extremno jakih i dugih dijeta, gde sam bukvalno i misic gorio pa do ubrizgavanja Heliosa direknto na ta porblematicna mesta.. Naravno da se pred takmcienje koliko toliko skinu, ali nikad do kraja, uvek ostane mala kolicina masti samo na tim predelima koja zaravnjuje muskulaturu i ponistava misicnu definiciju.. Ostaje mi jos da probam HGH jer njega nisam do sada koristio, pa ce mi mozda on pomoci u tome.. Ili u krajnjem slucaju liposukcija..