Novembar 16, 2024, 10:36:01 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.766 tema - 20.972 članova - Poslednji član: BrandnSmerb
X3MShop banner

Autor Tema: specifican problem :S  (Pročitano 3612 puta)

Van mreže getripped

• Član
  • *
specifican problem :S
« poslato: Oktobar 19, 2010, 11:38:32 posle podne »
e ovako za pocetak pozz svima !  ;D moj problem je sledeci,naime u januaru ove godine imao sam 89 kg i do pocetka leta sam spustio na 69,pravilnom ishranom i treningom naravno,mnogo kardio treninga,leti nisam trenirao 2 meseca zbog obaveza (posla),e sada stomak sam izvajao ostalo je vrlo malo sala na doonjem delu (bas malo) ali imam problem u predelu grudi,tu nikako da sagorim mast.Bio sam i kod endokrinologa posto sam mislio da imam ginekomastiju,ali mi je rekao da nemam nego da mi bradavice izgledaju uvecano zbog to '' malo '' masti na grudima,rekao mi je da teniram redovno itd...sto sam i uradio.Napravio sam mali pomak,izvajao sam malo grudi (sklekovima) tako da mi se ta masnoca sad kako su mi se grudi prosirile posla ka sredini.mene zanima sta mislite o mom problemu? da li da uzmem neke sagorevace masti ili nesto? da napomenem da sam dobio 3.5 kila misicne mase posto redovno idem u teretanu tako da sada imam 72.5 kg  ;D hvala unapred  8)

Van mreže cartell

• Middleweight Member
Odg: specifican problem :S
« Odgovor #1 poslato: Oktobar 20, 2010, 04:08:41 pre podne »
ja kao laik cu samo reci ako mozes neku fotku da stavis...a verujem da ce iskusniji znati o cemu je rec.
Jedi Master

Van mreže Sasa Dimitrijevic

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #2 poslato: Oktobar 20, 2010, 05:02:10 pre podne »
Pojava masnog tkiva na grudima, pogotovu u predelu bradavica, ili ispod njih, je uglavnom zbog nizeg nivoa prirodnog testosterona u telu. Pogotovu ako se to javilo odavno. Budi uporan, drzi dijete, pokusaj sa sagorevacima.. Mozd aces imati srece da istopis to masno tkivo.. Problem je sto se to gomilalo godinama, i sada ce ti biti veoma tesko da ga istopis..  Slican problem imam i ja upravo na donjem stomaku i ispod grudi.. Na stomaku je od kortizola, a na grudima kao sto sma rekao povezano je sa testosteronom.. Kod mene se javlja bas u predelu donjeg dela grudi, na mestu gde se grudi razdvajaju od trbusnjaka, tj tacno preko one "crte" koja razdvaja grudi od trbusnjaka.. Tako da mi zaravnjuje taj prelaz sto vizuelno izgleda da imam male grudi, odnosno da ih nemam.. Probao sam sve zive varijante. Od extremno jakih i dugih dijeta, gde sam bukvalno i misic gorio pa do ubrizgavanja Heliosa direknto na ta porblematicna mesta.. Naravno da se pred takmcienje koliko toliko skinu, ali nikad do kraja, uvek ostane mala kolicina masti samo na tim predelima koja zaravnjuje muskulaturu i ponistava misicnu definiciju.. Ostaje mi jos da probam HGH jer njega nisam do sada koristio, pa ce mi mozda on pomoci u tome.. Ili u krajnjem slucaju liposukcija.. ;)

Van mreže getripped

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: Oktobar 20, 2010, 05:21:45 posle podne »
Hvala puno!  ;D samo jos nesto da li da uzmem sada sagorevace da sve izgorim za 2-3 meseca pa da se nabijam,ili obranuto? posto bih uzimao sagorevace i soja protein? sagorevaci mi nece goreti misice? pitam jer sam laik u svemu ovome  :P hvala unaprijed  ;D

Van mreže getripped

• Član
  • *
« Odgovor #4 poslato: Oktobar 20, 2010, 05:22:51 posle podne »
e da..sta mislis o soja proteinu? uzecu ga jer necu da postanem ogroman nego cisto ono da me ima svugde  ;)

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
  • Workout, eat right, stay healthy...die anyway!
« Odgovor #5 poslato: Oktobar 20, 2010, 05:55:03 posle podne »
e da..sta mislis o soja proteinu? uzecu ga jer necu da postanem ogroman nego cisto ono da me ima svugde  ;)
neces da se nabildujes, nego cisto malo da se izdefinises? :)

Van mreže getripped

• Član
  • *
« Odgovor #6 poslato: Oktobar 20, 2010, 06:00:38 posle podne »
pa cilj mi je da dodjem do nekih 76-77 kila jer sam visok 179 i to bi mi bila idealna tezina,znaci samo misicnu masu,i da se izdefinisem  ;D

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #7 poslato: Oktobar 20, 2010, 06:59:53 posle podne »
jbt...jel ovo neka zajbenacija?

Van mreže getripped

• Član
  • *
« Odgovor #8 poslato: Oktobar 20, 2010, 07:01:44 posle podne »
ne...ja kazem da sam laik -.-

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #9 poslato: Oktobar 20, 2010, 07:59:18 posle podne »
jbt...jel ovo neka zajbenacija?

Ako mislis na moj odogovor Pedjo.. moj problem je stvarno takav.. istopim masti svuda na telu, osim na predelu oko pupka u donjem stomaku, i u predelu ispod grudi, tacno na mestu gde treba da se vidi ona crta sto podize grudi. Svi mi kazu , a verujem da ces i ti da nikada nisam odrzao dijetu do kraja. Ali ja mislim da ja ne mogu da skinem salo sa tih predela nikako. Ne zaboravi da sam ja celog svog zivota bio puniji. Da sam poceo da treniram u 28 godina cisto da bih smrsao.. Imam utisak da se to salo na tim mestima natalozilo jos iz detinjstva i da dijetom ne moze da se skine..
A mozda i gresim .. ko zna..

Van mreže mica86

• Global Moderator
  • Heavyweight Member
  • Workout, eat right, stay healthy...die anyway!
« Odgovor #10 poslato: Oktobar 20, 2010, 08:02:58 posle podne »
Sasa, pre ce biti da je Pedja mislio na ovo :)

Van mreže igor2806

• Heavyweight Member
  • To be a legend, you have to beat a legend!!!
« Odgovor #11 poslato: Oktobar 20, 2010, 09:50:34 posle podne »
ahahahh.da me ima svugde:)
if you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!!

''Each workout is like a brick in a building, and every time you go in there and do a half-ass workout, you're not laying a brick down. Somebody else is.'' -Dorian Yates

Spartak

• Gost
« Odgovor #12 poslato: Oktobar 20, 2010, 10:28:59 posle podne »
ma pali coek ko zna ko je ovo registrovao se i lupa gluposti i smije se iza ;)

Van mreže igor2806

• Heavyweight Member
  • To be a legend, you have to beat a legend!!!
« Odgovor #13 poslato: Oktobar 20, 2010, 10:35:54 posle podne »
spartak jel i ti uzimas sojin protein posto vidim da te ima svugde:D
if you can walk out of the gym after legs, GET BACK IN THERE!!

''Each workout is like a brick in a building, and every time you go in there and do a half-ass workout, you're not laying a brick down. Somebody else is.'' -Dorian Yates

• VIP
  • Heavyweight Member
« Odgovor #14 poslato: Oktobar 20, 2010, 10:51:24 posle podne »
On se zeza, ali ja stvarno imam taj problem..
Borim se sa njime vec 5-6 godina kolikos e takmicim.. Sada je malo blazi, ali ipak je tu..
Nadam se da cu da ga pobedim u sledecim prirpemama.. ;)