pa nije bas tako kako si ti rekao
neznam jel ti ne vidis sta si kupovao ili si kupovao stijhijski
nije mi jeasno u OPSTE GDE SI TO KUPIO jer je ocigledno da je taj tip OBICAN PRODAVAC i nista vise tj da mu je znanje ravno nuli
jer njemu je u interesu da TI PRODA a ne da ti objasni sta kupujes
dakle
sada odi kod njega i pitaj ga koja je razlika NE U KVALITETU to se odavno zna tj bar sam mislio da se zna jer ne bi ni kupio to sto si kupio,vec da ga pitas koja je razlika izmedju SNI WHEY,ELITE WHEY I 100% whey,,da ga ne pitas sa 100% whey isolat jer ne verujem da ce da zna ista i o ovome
dakle..ladno ti je uvlaio TRI VRSTE ISTOG PROTEINA a i cetvrti se nazire..
dalje..
2 vrste CREATIN MONOHIDRATA...CEMU??
da promenis ukus??
hmmm
ili dve vrste GLUTAIMINA...cemu???
ja ti necu govriti ovde sada dali je nesto puder ili nije jer nije rec o tome.
dosao si sa namerom da PITAS PRE KUPIVINE i na kraju si opet URADIO POGRESNO..
zasto ja mislim da su tecne neophodne....e jbg momcino
pa ti nisi procitao ni jedan topic na ovom forumu.....jer da jesi,ovako neuko pitanje sigurno ne bi postavio
dakle.
ja nemam sta da mislim JA ZNAM da su tecne AK neophodne u toku trneinga...a ti si potrudi da nadjes na forumu o tome gde sam vec pisao..
auuu..u whey-u imas amino kisline....e jbg...ovo je tema za BACKO PALANCANE....
koje AK imas u whey..bcaa i gm?
ok..
ajde sada lepo uzmi kutiju i procitaj koiliko ima po sevingu i jednih i drugih a onda se potudi da nadjes ovde sta smo trubili vec 4 godine koliko je potrebno da bi se imali adekvatni reuzlatati...
kada mozes da ih kupis..KUPI..
pred trening...creatin+bcaa+glm..u toku trneinga..tecne..posle treninga..PWM
nadam se da znas sta cini pwm...
NEMOJ DA ISPROBAVAS vec se uci jer imas od koga da ucis...ILI NEMAS??
ja jednsotavno ne mog da verujem da covek moze da dodje na forum i pita savet i onda na kraju kupi glupost...i onda jos pokusava da se ubedi kako je dobro to sto je uradio
neverovanto..
ali dobro..
uvek je bilo ljudi koji vole da im se uzmu pare BEZ VEZE..