opet ti... CEKAJ BRE RODJACE...OTKUD ti znas % KOG proteina ima u blendu ? evo ja dajem glavu da i dymatise 12 h i mutant pro i sve to ima isto ili ZANEMARLJIVO PO REZULTATE vecu kolicinu sporog proteina u odnosu na MYO...u tom slucaju itekako bi glredao cenu i ukus sto je ukorist myoa...a i moze da posluzi jos bolje kao PWM blend..
Pa koj moj da se guraju masti u PWM jbt??? Uzmi lepo samo whey i dodaj maslinovo kad treba..
drugo jel ti znas da i spori protein je jeftiniji i skuplji...tako da taj sporiji npr egg koji je nesto sporiji je jeftiniji od milka,pa je zatim redom milk lakse dobiti nego kazein izolate...pa je onda i pitanje kalcium ili micelarnog kazeina... i sva ta ''spora'' mesaviina zabada u nekih 5-10 % total...
Znaci ti nekome predlazes da za 90% whey-a plati vise nego za obican whey lepo?
(za pisljivih <10% egg i kazeina?)
nemoj samo o5 kako imas njuh da osetis pa znas,jel u tom slucaju daj da svi uvoznici salju kod tebe na analizu a ne na WMA...cemu toliko nepoverenje ne razumem
Sta nepoverenje, sam si rekao da nije >10% sporih proteina! Nemam njuh da osetim da li je 80 ili 95% whey-a ali posto si i sam potvrdio da nema >10% sporih proteina, nema razloga da dokazujem da mogu da osetim razliku izmedju 30% i 80% whey-a.