takodje sam rekao i da pijem izolat. to niste procitali?
nisam pao sa marsa juce i kao daj da se nabildujem za jedno dve nedelje, u sportu sam ceo zivot, a u teretani ostavljam muda vec 8 godina i tek sada sam se odlucio za ovo.
hvala Filipe i hvala Spartace, jedini ste pokazali zelju da mi pomognete i da me naucite nesto, a vi ostali ste pokazali zelju da se kenjanjem po meni i pokazivanjem toga kako ste prepuni iskustva i znanja.
i kapiram Pedja da nisi trenirao i ucio ceo zivot o ovome da bi svakoj budali koja kao ja naleti na forumu objasnjavao zasebno, ali ako vec skrenes paznju na to koliko sam strasno velika neznalica crvenim slovima, onda bi mogao da mi das i neki savet ili odgovor,u suprotnom ne vidim sto bi se ukljucivao u raspravu,uz svo postovanje.
rekao sam odmah na pocetku da sam shvatio da sam se zajebao i da jako malo znam i da sam pre kure trebao da se informisem bolje a ne sada u toku.
i jel moze da mi odgovori neko zasto je inace vinstrol i testosteron tako losa kombinacija za kuru za nekoga ko ne zeli da dobije previse na masi?