Novembar 15, 2024, 05:36:54 pre podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.360 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Da li ce i Srbija progutati paradu?  (Pročitano 203354 puta)

Van mreže tenssa

• Super-heavyweight Member
Odg: Da li ce i Srbija progutati paradu?
« Odgovor #780 poslato: Septembar 29, 2013, 01:13:58 posle podne »
Citat
Ako sam ja pederćić što sam na strani hrišćanstva i srpstva,  šta si ti kao antihrišćanin sa antisrpskim pristupom?

Nisam na tebe mislio pod tim pedercic vec uopsteno, generalno, cisto da se zna jer ne volim vrijedjati ljude...

Dalje se necu raspravljati posto sve prsti od argumenata koje si naveo...

Van mreže eXe

• Cruiserweight Member
    • eXe Gym - Novi Sad
« Odgovor #781 poslato: Septembar 29, 2013, 07:38:37 posle podne »
Ironija 1:
Da paderi naprave paradu i da se parada odrzi be zikakvih problema... ispalo bi da su dzabe drzali i da nema razloga za tako necim jer su prihvaceni... trenutno stanje pokazuje da je to zaista potrebno...
generalno nisam ni za ni protiv nek radi ko sta hoce... ali jedna stvar mi smeta... sto ako 2 pedera usvoje dete i ako se slucajno nesto desi onom koji ima starateljstvo dete ne ostaje kod ovog drugog nego ide u prihvatiliste vec ko zna gde sto je po meni malo jako glupo...

Ironija 2:(i razlog zasto sma protiv)
Ulaze se silne pare za organizaciju parade(posebno obezbedjenja) placa se policija sa juga srbije da dolazi za bg smestaj hrana i sve... a posle kad treba da se skupe pare za operaciju nekog deteta ili da se ulozi u neku bolnicu ili tako nesto - nema...
eXe GYM
Vase Stajica 27, Novi Sad

eXe GYM - YOUTUBE

Personalni treninzi
https://www.facebook.com/exegym

Van mreže MrT

• Middleweight Member
« Odgovor #782 poslato: Septembar 29, 2013, 08:11:35 posle podne »
i1 - ne kapiram uopste sta si hteo reci za dete?
i2 - to samo pokazuje da se ima novca, nego se NE DA :)

Van mreže eXe

• Cruiserweight Member
    • eXe Gym - Novi Sad
« Odgovor #783 poslato: Septembar 29, 2013, 09:06:05 posle podne »
ako 2 pedera imaju dete samo 1 od njih je staratelj i ako se tom nesto desi dete ostaje bez oba roditelja jel ovaj drugi ne moze dobiti starateljstvo... mislim generalno po meni nije dobro ni da neko dete zivi sa 2 pedera... ali opet ako se dogodi tako nesto dete ni krivo ni duzno mora da ispasta zbog losih zakona...
eXe GYM
Vase Stajica 27, Novi Sad

eXe GYM - YOUTUBE

Personalni treninzi
https://www.facebook.com/exegym

Van mreže dragan vg

• Heavyweight Member
« Odgovor #784 poslato: Septembar 29, 2013, 09:38:27 posle podne »
Ja mislim da ova tema treba da ide pod kljuc...

Van mreže YoungStrong

• Minimumweight Member
  • **
  • Clear your mind of can’t.
« Odgovor #785 poslato: Septembar 29, 2013, 11:09:31 posle podne »
Cinjenica je da medju najglasnijim protivnicima parade ima samih pedera.To pouzdano znam.Verovatno zato sto covek koji nije siguran u svoj sexualni identitet, na taj nacin pokusava da izleci svoje frustracije.Ne kazem SVI, ali ima ih podosta, takvih.

Van mreže YoungStrong

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #786 poslato: Septembar 29, 2013, 11:11:19 posle podne »
E sad da li je parada pravi nacin da se izbore sa opstedrustvenu prihvacenost, nisam siguran.Evo Jovan Cilirov je gej, pa ne podrzava paradu, a postovan je covek u javnosti.

Van mreže sky

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #787 poslato: Septembar 30, 2013, 03:01:46 pre podne »
Лезбејка Маша Гесен: Наш крајњи циљ је разарање и уништење породице
„Овде се не ради о правима хомосексуалаца на брак, већ о томе, да институцију и брак, као такав, односно породицу, треба – демонтирати! Породица не треба даље постојати у класичном облику.”

Хомосексуални активиста Маша Гесен, која је уз то и новинар, руски писац и бивши директор руског издања „Радио Слобода“, која, како сама тврди, има и америчко држављанство, представила је јавности планове, реалне борбе за увођење истополних „бракова“.

Током дискусије у Сиднеју, у којој је и она учествовала и том приликом, у једном моменту, она отворено признаје, да је сврха овог „рата“, не борба за добијање једнакости у друштву, лезбо и геј популације, већ је позадина свега, циљ, који тражи: пуну демонтажу породице!

„Овде се не ради о правима хомосексуалаца на брак, већ о томе, да институцију и брак, као такав, односно породицу, треба – демонтирати! Породица не треба даље постојати у класичном облику. Борба хомосексуалаца „за брак“ обично крије оно, шта планирамо да урадимо супружанском пару, када постигнемо циљ. Приче о томе, да институција породице при томе, неће претрпети никаквих измена и промена, нису истините“.

Гесенова верује, да се ова институција мора променити. „По мом мишљењу, породица даље, уопште не би требала да постоји,“ – директно и без околишења је изјавила и додала, да јој се веома допада узимати учешћа у стварању митова, чији је циљ, другачији од уобичајеног.

Да би илустровала потребу елиминисања породице, она је као пример навела своју „породицу“, где троје деце, имају петоро одраслих родитеља, који их гаје и подижу … Према њеним прорачунима, „петоро родитеља су подељени у две групе од по три“. Маша Гесен даље каже да: „жели да живи у таквом правном систему који ће имати способност да легализује ту реалност, тако да се не слаже са институцијом брака и породице“!

http://srbin.info/2013/09/nas-krajnji-cilj-je-razaranje-i-unistenje-porodice/

(vestinet.rs)
« Poslednja izmena: Septembar 30, 2013, 03:05:20 pre podne sky »

Van mreže IGOR_X3M

« Odgovor #788 poslato: Septembar 30, 2013, 11:11:48 pre podne »
Cinjenica je da medju najglasnijim protivnicima parade ima samih pedera.To pouzdano znam.Verovatno zato sto covek koji nije siguran u svoj sexualni identitet, na taj nacin pokusava da izleci svoje frustracije.Ne kazem SVI, ali ima ih podosta, takvih.

Ajd objasni mi kako to neko nije siguran u svoj sexualni identitet, kako, na koji to nacin recimo bi trebalo da ustanovimo, mozda si ti imao neka slicna razmisljanja pa imas neka iskustva ???

Van mreže YoungStrong

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #789 poslato: Septembar 30, 2013, 02:00:59 posle podne »

Ajd objasni mi kako to neko nije siguran u svoj sexualni identitet, kako, na koji to nacin recimo bi trebalo da ustanovimo, mozda si ti imao neka slicna razmisljanja pa imas neka iskustva ???

Postoji nesto u psihologiji sto se zove narcizam malih razlika, dalje necu da ti objasnjavam. Odmah prozivas, bolje idi dizi tegove i drzi se toga vidim dosta si napucan.

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #790 poslato: Septembar 30, 2013, 02:01:46 posle podne »
jbt,pa ja sam ladno prikriveni peder   :'( :o

Auuuu konacno otvorih oci,konacno progledah,konacno svetlost uvidjeh

Oprostite sabraco sa prosirenim analnim otvorima,sa razgoracenim ocima,oprostite sto vas pljuvah i grdih,oprostite pogrdne izjave koje vam uputih...

Psihijatri sa omiljenog nam foruma, konacno me prosvetlise. ne bejah siguran u svoju sexualnost,ali postadoh svestan iste

jebes mindzu vlaznu,govnjive guzice, eve me stizem
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže YoungStrong

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #791 poslato: Septembar 30, 2013, 02:07:27 posle podne »
HAhah pa ja nisam rekao svi, samo kazem da znam da ima takvih u prvim redovima  :P

Van mreže tenssa

« Odgovor #792 poslato: Septembar 30, 2013, 02:10:39 posle podne »
Citat
HAhah pa ja nisam rekao svi, samo kazem da znam da ima takvih u prvim redovima  :P
Znam i ja da postoje mali zeleni... vjerujem da ces shvatiti sta hocu da kazem...

Usput, ne vidjeh dugo gadne zenske kao sto je ta gorepomenuta lezbejka, ko strasilo je...Janica Kostelic je manekenka u odnosu na nju...

Van mreže IGOR_X3M

« Odgovor #793 poslato: Septembar 30, 2013, 02:37:22 posle podne »

Postoji nesto u psihologiji sto se zove narcizam malih razlika, dalje necu da ti objasnjavam. Odmah prozivas, bolje idi dizi tegove i drzi se toga vidim dosta si napucan.

Slusaj ti ovoga, hahhaha GROHOTOM se smejem, sta kazes a "narcizam malih razlika"  :'( :'( :'( . Daj ne luperdaj gluposti molim te.

Procitao si DVA ( 2 ) pasosa o psihologiji na wikipediji i sad prosipas pamet po forumu.

Bolje idi radi nesto korisno nego sto blejis sa filozovskim komentarima.

Van mreže Lex

• Član
  • *
« Odgovor #794 poslato: Septembar 30, 2013, 04:35:22 posle podne »
druže, svih 5 poruka koje imaš na forumu su ti u temi o pederima, počinjem da se brinem za tebe  :-\

kontam da si se na forum samo zbog toga i registrovao a da te zapravo primarna namena foruma i ne interesuje preterano...

opusti se, popij pivo...

Druže, na ovom forumu može da se iznese slobodno mišljenje na ovu temu, i zato pišem na ovom forumu. I razpolažem sa informacijama koje želim podeliti. A primarna namena foruma upravo to. Da delimo informacije i mišljenja. Ako pederi mogu da iznesu svoje mišljenje i argumente, zašto ne mogu i ja? Pederi bi radije da ućutkaju protivnike, a jedino da se oni čuju. I to je demokratija koju bi oni da stvore u državi.  Radije bi trebali pederi i njihovi simpatizeri da se zabrinu za sebe i svoje zdravlje. Nije slučajno da se tek sada pojavila pederske populacija kao degenerativna bolest modernog vremena. I to najviše u Americi odmah posle primene genetske modifikovane hrane koja je zastupljena u njihovoj ishrani preko 85%. Iako Francuzi i Rusi dokazali naučno da dolazi do degenretivnih promena u živom organizmu usled konzumiranja takve hrane, a sledeća generacija gotovo svaka jedinka teško oboleva od raznih vrlo teških vidljivih degenarativnih bolesti. I ta generacija postaje potpuno sterilna i nije sposobna za dalje potomstvo. I dali je slučajno da baš u Americi ima najviše pedera? Za koju deceniju od Amerike neće ostati ništa i neće ostati niko zdrav a možda ni živ,a polja Amerike će biti puste kao pustinje usled uzgoja genetske modifikovanih biljaka koje truju zemlju. Pa će Američko tlo izgledati bukvalno baš kao Sodoma i Gomora posle sprženja i uništenja. I ti isti Amerikanci-pederi ulazak država u svetski trgovinski centar danas uslovljavaju sa omogućavanjem uvoza i konzumiranje genetske modifikovane hrane u te države,ne bi li pošast proširili na ceo svet kao što šire pošast pedera po celom svetu pod izgovorom tolerancije prema pederima.

Opšte poznato da najviše HIV zaraženih, jesu pederi. Evo jedno istraživanje iz Hrvatske.
http://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/najvise-hiv-pozitivnih-medzu-gay-populacijom.html
I to sve zato što svako ebe sa svakim. Dovoljno da neko potrese sa guzicom i eto svi naleću na tog kao primitivci.
I šta sada država treba, da im daju pravo i podršku da još više šire zaraze, boleštine i HIV, i da bude više pedera? Jeli oni treba da se rašire po društvu, da unište sve norme u društvu i da naše zdravlje izlože opasnostima??? Kao što rekoh opasnosti od pederske populacije je veća od satanističke sekte ili čak terorističke organizacije. Kao žive bombe su koja može naneti izuzetno teške posledice društvu i građanima.

Rusi su čak zabranili da pederi daju krv. Rusi razmišljaju glavom i njihov primer treba slediti, ne da sledimo Amerikance koji razmišljaju sa svojim čmarom.

Ja bi rado da se opustim i da popijem pivo, ali kada vidim ove pedere na ulici, i pivo mi presedne. Ne zato što ja tako hoću, već zato što je to prirodna reakcija svakog normalnog čoveka na gadost koje ovi pederi predstavljaju.
« Poslednja izmena: Septembar 30, 2013, 04:38:24 posle podne Lex »