Novembar 15, 2024, 12:52:15 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.355 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: Da li ce i Srbija progutati paradu?  (Pročitano 203493 puta)

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
Odg: Da li ce i Srbija progutati paradu?
« Odgovor #690 poslato: Oktobar 04, 2012, 03:17:04 posle podne »
Ne rodjace, radio je na NIS pumpi. Radnik obican, ni sef  nije bio.
Onaj isti koji kad su kupili Rusi, dali su mu otkaz dok je bio na amputaciji prstiju zbog secera...
A vidi, ARGUMENTI!!!! ne preispituj jesam li normalan to tvoja stvar nije, nego bi te molio da se pristojno ponasas i fino odgovaras ko sto sam i ja tebi. Bez lozenja i vredjanja ako je to ikako u tvojoj mogucnosti.

kako sam cuo da se od 1.1.2013 u nisu spremaju IHAAAAAA otkaza..
valjda su do tada imali ugovor da drze neke ljude..i onda...metlare.e

Van mreže tanatos

• Light Heavyweight Member
« Odgovor #691 poslato: Oktobar 04, 2012, 03:56:20 posle podne »
oni su imali NIS + NAP (vojvodjanski Nis) oko 650 objekata. Od toga oko 600 pumpi i ostalo su stovarista, magacini, uprave...
Sta su najavili odma:
Nema vise "stovariste Leskovac, stovariste Vranje, stovariste Presevo, Stovariste Prokuplje itd itd nego samo u jednom gradu a to ce biti Nis za taj deo)
Drugo, sve pumpe koje im nisu napravile "target" se izdaju privatnicima pod 2 uslova:
Da svu robu uzimaju samo od NIS i da umesto zakupa i ustupanja prostora daju veliku vecinu zarade Nis-u.

Sve ovo ce otpustiti preko 1300 radnika 01.01.2013. Tad stupa ova reforma.

Van mreže Thor_ZR

• Middleweight Member
« Odgovor #692 poslato: Oktobar 04, 2012, 04:17:02 posle podne »
Ne, samo bi reformu i promenu vlasti mozda uradili manji lopovi i manji kriminalci.
Pa na kraju krajeva i SPS da je ostao manje bi zlo bilo.
U SPS se kralo i lose zivelo al je sve bilo drzavno. Ovi su sve rasprodali, strpali pare i polozaje u svoje dzepove, narod prezaduzili i sad smo u daleko gorem polozaju nego 2000e.
Tad smo imali nesto da nas "vadi"
sad nemamo ni da prodamo nista da izguramo godinu, a ne da se nadamo necemu...

Zivkovic -Alkos iz nisa, sitan prevarant bez skole. Nije imao 50kvadrata u Nisu, sad ima Vinariju, hektare i hektare vinograda, gradjevinske firme....

Labus - sjebo je sve, nafatirao se i povuko se. To je zvanicno tako, ne karikiram.

Ceda Jovanovic - secam ga se kad je u Nis dolazio 98e - 99e godine u jednom braon dzemperu sa podrpanim farmerkama... Kad je bio sav uplasen klinac navaren 24h/7 i kad je trcao oko pravih politicara nebi li se zaposlio.
Danas mu svaki dan prolazim pored sive kamene vile (dvorca) u Pregrevici u najlepsem delu Zemuna. Dvorac iz ko zna kog veka. Danas ima Cirokije, danas zimuje za 10.000e, danas ima 20 ljudi u obezbedjenju...

Za Sutanovca mogu samo da pitam odkud gradi hiljade kvadrata u BGD?

Oliver Dulic, do pre 2 meseca glavni kandidat za predsednika DS, danas optuzen za 20 prevara, kradja, za korupciju, zloupotrebu polozaja...

To su ti najblizi saradnici "presvetog velikomucenika zemunsko - kolumbiskog Djikita"
Ovo napisano mojim recim i iz mog ugla gledanja. Nikad nisam bio clan "partije", imam i imao sam uvek posla preko glave bez da mi politicari trebaju. Ogradjujem se od "stranackih ubedjenja"

Zao mi Micunovica, Zarka Koraca... i mozda jos jednog al da ga se ne secam na "prvu loptu"

Prijatelju, govorim o tome da SPS NIJE BIO AKTIVNO U VLASTI jedino od 2000.-2003. godine. Do dana današnjeg vladaju na ovaj ili onaj način.
 Što se tiče DS (koja mi se gadi), jedini Đikijevi saradnici iz onog vremena od svih koje si naveo su Čeda i Živković, a svi ovi novi su Tadićeva "loza".I ti novi su mnogo gori od onih s početka 2000-tih. I dalje tvrdim da je Živković bolji političar i čovek nego što će Tadić ikada biti.
 Devedesetih su dobro živeli dileri deviza i nafte. Ostali su radili za devalvirane plate od 5 maraka. Svega se dobro sećam.

Van mreže Thor_ZR

• Middleweight Member
« Odgovor #693 poslato: Oktobar 04, 2012, 04:21:47 posle podne »
Ne rodjace, radio je na NIS pumpi. Radnik obican, ni sef  nije bio.
Onaj isti koji kad su kupili Rusi, dali su mu otkaz dok je bio na amputaciji prstiju zbog secera...
A vidi, ARGUMENTI!!!! ne preispituj jesam li normalan to tvoja stvar nije, nego bi te molio da se pristojno ponasas i fino odgovaras ko sto sam i ja tebi. Bez lozenja i vredjanja ako je to ikako u tvojoj mogucnosti.

Eto igrom slučaja moj ćale je bio šef zaštite na radu u NIS-u u to isto vreme i imao je plafon 40-50 maraka platu (u zavisnosti od inflacije) što je u svakom slučaju bilo nerealno puno za to vreme. Za novu kuću, kola i sve ostalo sigurno nije imao od plate, već jedino ako bi iz šteka (od ranije) uzeo a da mu Slobin sjajan režim nije ukrao deviznu štednju iz banke :D

Van mreže BBBbbb

• Middleweight Member
« Odgovor #694 poslato: Oktobar 04, 2012, 05:07:36 posle podne »
Uvredi se ti Tanatos sad ovim koliko oces, al to kako si ti ziveo 90ih, nije bilo od regularne plate radnika na pumpi.

Drugo, to da nije bio rat, reci gomili ljudi sto su isli da se "igraju puskaranja" i gomili sto su pobegli iz svojih domova...

Van mreže Thor_ZR

• Middleweight Member
« Odgovor #695 poslato: Oktobar 04, 2012, 05:12:20 posle podne »
Uvredi se ti Tanatos sad ovim koliko oces, al to kako si ti ziveo 90ih, nije bilo od regularne plate radnika na pumpi.

Drugo, to da nije bio rat, reci gomili ljudi sto su isli da se "igraju puskaranja" i gomili sto su pobegli iz svojih domova...

To samo neko potpuno neodgovoran može da lupi, jer treba imati poštovanja prema svim ljudima koji su ostavili zube na ratištu ili su proterani iz svojih kuća a njih je bilo jako mnogo. Stotine hiljada, prijatelju.

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #696 poslato: Oktobar 04, 2012, 05:29:50 posle podne »
Citat
jer treba imati poštovanja prema svim ljudima koji su ostavili zube na ratištu ili su proterani iz svojih kuća a njih je bilo jako mnogo. Stotine hiljada, prijatelju.

drugar
ipak bi na ovom mestu trebalo da podvuces liniju...na zalost nije misljenje vec EMPIRJSKO znanje (o temi koju si naceo)

Van mreže sasacg

• Admin
  • Get up you son of a bitch,'cause Mickey loves you!
    • http://www.realx3mforum.com
« Odgovor #697 poslato: Oktobar 04, 2012, 06:36:27 posle podne »
Najvise volim kad se za los zivot 90-ih krive samo tadasnja vlast,a ne oni koji su nas uvalili u sranja,kojima je cilj bio da nas rasture,uniste,da skinu sa vlasti one koji im ne odgovaraju,dovedu one koji ce da rade u njihovom interesu (bas taj djindjic i kompanija) i da sprovedu sve ovo sto se i desilo poslednjih 12 godina...

Setite se samo Libije,pa evo sad i Sirije...I tamo ce da dodje neki djindjic koji ce da radi kako USA kaze...A za narod,koga boli kita...Samo povucite paralelu.Lakse je kad gledas sa strane,neke stvari ti budu dosta jasnije...
"You'll be able to spit nails. You're gonna eat lightening and you're gonna crap thunder, you're gonna become a very dangerous person"

HASTA LA VICTORIA SIEMPRE !!!

Van mreže tanatos

« Odgovor #698 poslato: Oktobar 04, 2012, 06:49:00 posle podne »
to ja pokusavam Sale da kazem, al dzaba ne razumeju...

Ja drugari, sad, kad je stanje najgore ikad, zivim bolje od 99% vrsnjaka. (NE ZIVIM LEPO, ALI OCIGLEDNO, GLEDAM VIDIM ZNAM  DA MOZE MNOGO GORE)
Sa 24 godine imam 3 godine radnog staza, zavrsenu akademiju, Visoku skolu pri kraju (razlicite oblasti)
A "tata" mi ni skolarine nije placao. Sve brate sam sa 10 mojih.
E u tome je razlika. Jedni ce 2 zivota da krive vlast, drugi ce da rade i to je to ;)

@thor
Kuce niko ne napusta zbog politike vec zbog noza pod grlom, tako da tu temu ne moras da diras.

@bbbbb
matori, moji baba i deda su imali desetine grla stoke u CG, preko 5 hektara vocnjaka, moji drugi baba i deda su sve to imali isto samo u Srbiji. Ljudi su radili dok su mnogi ili kukali na vlast ili slusali cetnicke pesme. Majka je radila za 3 marke ko racunovodja, al si imao odakle sa strane.
SAD SA STRANE NEMA! Drzava ti naplacuje porez na stoku, na imanje, na vocnjake, drzava ti ne daje da proizvodis meso za sebe, dolazila inspekcija skoro kod mojih zato sto cale uzeo 500 nosilja pa da vidi u kakvim se uslovima cuvaju!!! E to je vasa demokratija i to je ono za cim ja zalim. Popisuju imanje da se placa porez :D
Pa devedesetih se iznese i proda tele na pijacu, a sad te komunalci biju ako prodajes luk i paradajs a nisi platio tezgu.

« Poslednja izmena: Oktobar 04, 2012, 06:54:10 posle podne tanatos »

Van mreže tanatos

« Odgovor #699 poslato: Oktobar 04, 2012, 06:53:29 posle podne »
Koliki je spoljni dug bio kad je DS dosao na vlast? A koliki je sad?
Jel Djindjic bio dobar sa Nemcima? Sto nas ne vratise na Kosovo?
Jel bilo reformi? Pa cek, kako kad ga ubise tad uhapse hiljade ljudi?!?! A nisu mogli za njegova zivota? cek bre, to malo nelogicno.
A i dalje mi niko ne kaze sledece:
RAZLIKA! Sta je bolje u odnosu na 90-e?
Rafovi su puni, al nema para da se kupuje!
Goriva ima, al nema para da se sipa.
Granice otvorene, al nemas para da odes do susednog grada a ne da ides van drzave.

Van mreže Miske1

« Odgovor #700 poslato: Oktobar 04, 2012, 07:11:22 posle podne »
E neverovatni ste majke mi. :o Jedini koji je pokusao nesto sa ovom zemljom da uradi je dr Djindjic i pokusao je da zemlju izvuce iz govana i da je pretvori umesto ZEMLJE u DRZAVU, medjutim ubise ga govna, a vi pricate o tome kako je za vreme komunjara bilo bolje. To sto je posle njegove smrti njegova stranka lose vodila drzavu nije on kriv!!! Ma necu da se nerviram bez veze, ova drzava i treba da propadne...

Van mreže VeljaP

• Heavyweight Member
« Odgovor #701 poslato: Oktobar 04, 2012, 07:17:00 posle podne »
E neverovatni ste majke mi. :o Jedini koji je pokusao nesto sa ovom zemljom da uradi je dr Djindjic i pokusao je da zemlju izvuce iz govana i da je pretvori umesto ZEMLJE u DRZAVU, medjutim ubise ga govna, a vi pricate o tome kako je za vreme komunjara bilo bolje. To sto je posle njegove smrti njegova stranka lose vodila drzavu nije on kriv!!! Ma necu da se nerviram bez veze, ova drzava i treba da propadne...

ti si decko u problemu i to ozbiljnom, ako zaista vjerujes i mislis ovako kako pises.
Djnidjic je bio samo placenik sa dobrim marketingom. Ni za sta on nije bio sposoban, vec je pokusao da iskoristi euforiju i zelju za boljim sutra koja se javila u narodu, uslijed teske situacije 90-ih godina.
Stradao je jel je dirnuo u centre moci, tj pokusao da prelije tokove novca u svoj dzep, kao i svaki drugi krimos (samo sto je dosao pod maskom reformatora).

Informisi se malo, kako rade strane sluzbe, kako vrbuju saradnike i kako se uvijek u revolucijama pojavi neki lik sa strane i preuzme vlast...pogledaj primjer Libije, Egipta, Avganistana, Sirije...ako ne prepoznajes sablon, sta da ti kazem, nema ti pomoci

Van mreže Miske1

« Odgovor #702 poslato: Oktobar 04, 2012, 07:24:05 posle podne »

ti si decko u problemu i to ozbiljnom, ako zaista vjerujes i mislis ovako kako pises.
Djnidjic je bio samo placenik sa dobrim marketingom. Ni za sta on nije bio sposoban, vec je pokusao da iskoristi euforiju i zelju za boljim sutra koja se javila u narodu, uslijed teske situacije 90-ih godina.
Stradao je jel je dirnuo u centre moci, tj pokusao da prelije tokove novca u svoj dzep, kao i svaki drugi krimos (samo sto je dosao pod maskom reformatora).

Informisi se malo, kako rade strane sluzbe, kako vrbuju saradnike i kako se uvijek u revolucijama pojavi neki lik sa strane i preuzme vlast...pogledaj primjer Libije, Egipta, Avganistana, Sirije...ako ne prepoznajes sablon, sta da ti kazem, nema ti pomoci

Znaci ti mislis da je ispravno ono sto je Gadafi radio? No, necu da se raspravljam oko gluposti, videcemo za 4 godina sta ce tada biti i sta ces onda da kazes. Samo znam da se drugi igra mojim zivotom i da se moje vreme trosi koje ne mogu da vratim posle.

Van mreže Rade Serbedzija

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #703 poslato: Oktobar 04, 2012, 07:29:03 posle podne »
Dok je ovaca bice i vune ;) gubite vreme ovde raspravljajuci se a od toga nema APSOLUTNO NISTA 0 jedna velika dali je djindjic bio kriminalac ili nije ili sta vec... njega vise nema  2 metra ispod zemlje je tako da nema nista od te price,niko od vas mu nije drzao svecu niti je nostradamus da zna 100% ko je i sta bio i sta je hteo,ja sam bio 8 razred kad je bio ubijen,tako da necu o tome da govorim,bolje se svi slozite da je situacija sranje u drzavi da malo malo skace benzin,ulje i sve zivo cak i potrebstine za bebe,i pobunite se protiv olosa SSSS ;)

Van mreže VeljaP

• Heavyweight Member
« Odgovor #704 poslato: Oktobar 04, 2012, 07:33:06 posle podne »

Znaci ti mislis da je ispravno ono sto je Gadafi radio? No, necu da se raspravljam oko gluposti, videcemo za 4 godina sta ce tada biti i sta ces onda da kazes. Samo znam da se drugi igra mojim zivotom i da se moje vreme trosi koje ne mogu da vratim posle.

Ma ne, bio je likovac nevidjeni...besplatno skolstvo, zdravstvo, stipendije za inostranstvo, subvecije za nekretnine i automobile itd itd
Ok, jeste bio zeznut, kao i svaki diktator.
Nego ti imas ocigledno jedan ozbiljan problem, salgedavas stvari iz samo jednog ugla.
Gle sad ovo, otkako su ubili Gadafija, sad ce tome godinu dana, koliko je vijesti objavljeno o stanju u Libiji?
Osim par onih vezanih za njegovog sina, kojeg drze pobunjenici iz Zintana, nista...niti jedna vijest o stanju u toj drzavi.
A tamo raspad sistema. Jel to demokratija? Jel hoces da kazes da im je sad bolje nego sto im je bilo, kad je svaki grad drzava...da nije bilo ovog sranja sa americkim ambasadorom ne bi nista objavili...
zamisli kakva je drzava gdje se ubija americki ambasador? To druze nije drzava...to je rapsad.
I dalje mislis da im je bolje sad nego pod Gadafijem?
Jel znas nekog da je bio tamo u skorije vrijeme?
Ja znam, drugar mi je profesionalni ronilac i gle cuda ima posla koliko hoces. Znas gdje? Cisti naftovode. Nevjerovatno.
Jesi mozda procitao da je izvoz nafte iz Libije prebacio izvoz iz vremena Gadafija.
Bas cudno, zar ne?
Informacije su tu oko nas, pitanje je koliko zelis da si informisan, tj kolika ti je glad za znanjem...