Ne, samo bi reformu i promenu vlasti mozda uradili manji lopovi i manji kriminalci.
Pa na kraju krajeva i SPS da je ostao manje bi zlo bilo.
U SPS se kralo i lose zivelo al je sve bilo drzavno. Ovi su sve rasprodali, strpali pare i polozaje u svoje dzepove, narod prezaduzili i sad smo u daleko gorem polozaju nego 2000e.
Tad smo imali nesto da nas "vadi"
sad nemamo ni da prodamo nista da izguramo godinu, a ne da se nadamo necemu...
Zivkovic -Alkos iz nisa, sitan prevarant bez skole. Nije imao 50kvadrata u Nisu, sad ima Vinariju, hektare i hektare vinograda, gradjevinske firme....
Labus - sjebo je sve, nafatirao se i povuko se. To je zvanicno tako, ne karikiram.
Ceda Jovanovic - secam ga se kad je u Nis dolazio 98e - 99e godine u jednom braon dzemperu sa podrpanim farmerkama... Kad je bio sav uplasen klinac navaren 24h/7 i kad je trcao oko pravih politicara nebi li se zaposlio.
Danas mu svaki dan prolazim pored sive kamene vile (dvorca) u Pregrevici u najlepsem delu Zemuna. Dvorac iz ko zna kog veka. Danas ima Cirokije, danas zimuje za 10.000e, danas ima 20 ljudi u obezbedjenju...
Za Sutanovca mogu samo da pitam odkud gradi hiljade kvadrata u BGD?
Oliver Dulic, do pre 2 meseca glavni kandidat za predsednika DS, danas optuzen za 20 prevara, kradja, za korupciju, zloupotrebu polozaja...
To su ti najblizi saradnici "presvetog velikomucenika zemunsko - kolumbiskog Djikita"
Ovo napisano mojim recim i iz mog ugla gledanja. Nikad nisam bio clan "partije", imam i imao sam uvek posla preko glave bez da mi politicari trebaju. Ogradjujem se od "stranackih ubedjenja"
Zao mi Micunovica, Zarka Koraca... i mozda jos jednog al da ga se ne secam na "prvu loptu"